Milan Dimovski na čelu Dinama

Milan Dimovski na čelu Dinama
Podeli:

VRANJE – Milan Dimovski iz Niša novi je trener vranjkog fudbalskog kluba „Dinamo“.   Izražavajući zadovoljstvo zbog dolaska mladog stručnjaka, gradonačelnik Zoran Antić je rekao da je čast imati Dimovskog za trenera, koji iza sebe bogato fudbalsko i trenersko iskustvo.

Novi trener “Dinama” Milan Dimovski je rekao da mu  je drago što je u Vranju, u gradu koji živi za fudbal. „Poklopile su se lične i ambicije kluba i nadam se dobrim rezultatima već tokom ove sezone”, rekao je Dimovski

Kao trener, karijeru je počeo u mlađim selekcijma niškog Radničkog, radio u regionu istočne Srbije, a trenirao je I nekoliko srpkoligaša, među kojima su bile ekipe Žitorađe i  Sinđelića.

“Želimo da pokažemo da će “Dinamo” u narednom periodu biti ozbiljan klub, sa logističkom podrškom tima od 40-tak ljudi, koji će svakodnevno brinuti o potrebama igrača i stručnog štaba”, rekao je Antić. On je posebno istakao da će u “Dinamu” igrati i igrači albanske, makedonske i bugarske nacionalnosti, a jedno od pojačanja je i mladi Bujamin Džemaili iz Bujanovca. Stručni štab i igrači će od ponedeljka boraviti na pripremama u Vranjačkoj Banji tokom kojih će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica.

(Kraj)iva


Podeli:
  1. Xaxaxa, mlad strucnjak, ko rosa u podne

Comments are closed.