Milica i Filip postali omiljeni leskovački bračni par

Milica i Filip postali omiljeni leskovački bračni par
Podeli:

Neodoljivi šarm mlade i trenutno najprodavanije leskovačke spisateljice Milice Nikolić osvojio je sinoć srce, kako kažu, najvećeg mladog zavodnika među leskovačkim glumcima  Filipa Radivojevića, ali i svih Leskovčana.

Tekst Ljubiše Dinčića govori o bračnom paru koji traži šansu za promenu ustajalog života i ustaljenih navika, kako bi se osvetili jedno drugom zbog sumnji u obostrano neverstvo

Desetominutni aplauz i ovacije sugrađana sa kojima su se suočili mladi Leskovčani nakon gradske premijere u Narodnom pozorištu u gradu na Veternci samo su potvrda da je nova omiljena komedija osvojila puibliku i da će u narednim igranjima imati potpuno rasprodanu salu hrama kulture.

Publika se suživela sa likovima Vlajka i Perke. Najzanimljivije je to što je u publici bilo dosta braćnih parova koji su se prepoznali u komičnim situacijama koje je Ljubiša Dinčić tako dobro opisao“, kaže nam već omiljena Milica Nikolić, koja je na leskovačkoj premijeri imala vidnu tremu pred svojim sugrađanima, ali bila na visini zadatka.

Publika je izašla zadovoljna, sve vreme smejući se skečevima dvoje glumaca, ali opšti je utisak da ceo komad vodio mladi i talentovani glumac Filip Radivojević u čijoj interpretaciji Vlajka možete lako prepoznati svog komšiju, rođaka, prijatelja, a da se pritom nasmejete do suza.

Dragan Marinković


Podeli:

Vidim da nema komentara. Ne znam zasto? Ja sam svoj komentar, vrlo, vrlo pristojan poslao jos u nedelju, ali niste ga objavili. Da sada pokusam jos jedanput. Sine Dragane, nemoj ti da pises kritiku za bilo koji pozorisni komad. Pusti Profesora da on to napise. Covek zna, Pozoriste.Tebi Sine Dragane prilici samo Informer i Pink informacije!