Mitrović NATO zvaničnicima: Koliko ćete još novca da date medijima kako bi doveli Srbe do nestanka? (VIDEO)

Mitrović NATO zvaničnicima: Koliko ćete još novca da date medijima kako bi doveli Srbe do nestanka? (VIDEO)
Podeli:

Leskovački lider Pokreta „Dveri“ Predrag Mitrović postavio je u četvrtak u Beogradu zvaničnicima NATO alijanse pitanje koliko još planiraju da ulažu novac u srpske medije kako bi „ potpuno slomili Srbiju i doveli ovaj narod do nestanka“, na šta nije dobio odgovor od general pukovnika Bendžamin Hodžins iz američke vojske i pomoćnika generalnog sekretara NATO za javnu diplomatiju Tacan Ildema.

Mitrović međutim nije naveo za koje to medije smatra da ih plaća NATO alijansa, niti izneo dokaze za svoje navode

On je ovo pitanje zapravo postavio na završnoj konferenciji Pete  Beogradske NATO nedelje koju je organizovao Centar za evroatlanske studije (CEAS) i bio je prekidan od NAO zvaničnika tokom svog izlaganja.

Mitrović je sa ratnim odlikovanjem iz 1999. godine na svojim grudima najpre kazao NATO zvaničnika da ih se ne plaši i da je tu došao kako bi im“sasuo istinu u oči“.

NATO nikada zapravo nije završio rat sa Srbijom već je u Kumanovu potpisano primirje. NATO još uvek vodi rat protiv Srbije. Metodologije se jesu promenile, ali je NATO nastavio da nas uništava, možda i gore nego 99. godine. Imajući u vidu izjave koje ste spomenuli, želim da kažem da u Srbiji više apsolutno ne postoji mogućnost za promociju istine. Što imate više para imate više prava, a sa više prava imate i mogućnost da nametnete vašu istinu“, poručio je Mitrović..

Nakon toga je prekinut, i zamoljen da postavi pitanje:

Koliko planirate da uložite novca u medije, da potpuno slomite Republiku Srbiju i dovete ovaj narod do nestanka?“, pitao je direktno.

Odgovora na postavljeno pitanje nije bilo, ali se nakon njega organizatorka konferencije Jelena Milić  zahvalila NATO-u i Aleksandru Vučiću za, kako je kazala, ne tako crne medije u Srbiji.

Sa druge strane, predstavnici NATO su na konfereciji u Beogradu ponovili da svi poštuju odluku Srbije da ostane vojno neutralna, navodeći mnoge primere drugih zemalja sa kojima sarađuju, a koje su takođe neutralne.

Ono što zvaničnike NATO brine, kako su saopštili, jeste generalno klimava bezbednosna situacija u regionu, ali i pojačana aktivnost Rusije i „nejasna funkcija“ ruskog humanitarnog centra u Nišu.

Direktorka CEAS Jelena Milić je upozorila ovom prilikom na ruski uticaj, na sada ne samo moralne, već i na bezbednosne pretnje. Ona je dodala da podela Kosova opet postaje opcija na kojoj se intenzivno radi „u nekim krugovima koji Balkanu ne žele dobro i koji ne žele da se Balkan stablizuje i demokratizuje„.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Svaka ti cast brate Srbine. Ako si im rekao, ali kad nemaju odgovor na tvoje pitanje, onda prekidaju klasika. Nama je spas samo u savezu sa Rusijom, bez Rusije nestacemo.

  • Terapeutski portal 23. novembra 2017., 6:19 am

   Imajte u vidu da covek ima ozbiljnu ometenost.Jos nije dostavio dokaze da albanci masovno kupuju nekretnine po Leskovcu i Vranju.Nema dokaze o aktuelnim navodima iz teksta, pa predlazem da se po ZKP, zbog uznemiravanja javnosti odvede u pritvor ili kod Tojage.

   • Ma, naravno! Svako ko ne iskazuje poštovanje prema ovoj vojnoj alijansi, čak i ako to radi po partijskom zadatku, poremećen je i ometen.

    • Terapeutski portal 23. novembra 2017., 10:52 am

     Da za svaku izgovorenu rec dostavi dokaze.Mnoge patrioteuzbunjivale su i terale u rat neduzne srbe, dok su oni primali po 200.000 dinara platu od istih tih neprijatelja Srbije.

     • Terapeutski snadji se za sebe oko bensedina, a da vam je Klepu rasturio Bosko Obradovic to stoji.

     • Ne glumite da vas... 23. novembra 2017., 3:17 pm

      Kako vi dverjani objasnjavate da Pedju placa UniCredit sa preko 200.000 mesecno, ciji su vlasnici isti oni sa cijeg je aerodroma bombardovana Srbija i koji su bili najveci zagovornici „obuzdavanja“ Srbije.Sta vi ustvari sada branite i ko ste vi koji se tako otvoreno bavite demagogijom.

     • Ma daa, „rasturio ga“. Derpeski, zakačio ga „mišićem“ ko seka persa a lomotio više od alapače na pijac. Javlja mi se misao da ste svi u politici, od sps-a, dos-a, sns-a svi teški i prikriveni derpei.

     • Ma da mene onako misem, ne bih se ponasao pederski. Ustao bi ko musko.

     • Pa to ti i pričam, homofobu

     • Svi političari tesne lone nose 24. novembra 2017., 4:58 pm

      „Ne moraš se ponašati pederski da bi peder bio“
      Freddie Mercury

   • A predsednik Albanije dolazi u Medvedju. E sad mi je drago sto je kompjuterski mis ujeo Klempu Martinovica. Nedajte se DVERI. Sto vas vise kritikuju vise vas se plase.

   • Ozbiljnu ometenost ali zaista ima onaj sto prilikom jednog TV nastupa menja raspolozenje iz minuta u minut, sto se breca na sve i svakoga, sto zaduzuje Srbiju brzinom svetlosti, sto forsira pederski lobi Srbije na vlasti.

 2. Никола Перт. 22. novembra 2017., 10:13 pm

  Професоре Митровићу велика ми је част што сам био Ваш ђак. Хвала Вам до неба за све што чините за овај напаћени народ. Само храбро, уз Вас су сви људи који искрено воле ову нашу Србију.

 3. Ovaj lupa ki otvoren prozor…

  • Harry izvini da te pitam. Imas li neki Ugovor o delu u neku drzavnu ustanovu. Odrase vam ovog nesrecnog preletaca Martinovica, ako u skupstinu ovog trenutka upadne Vucic pojesce ga ko cigance banicu kad je najgladno.

 4. odrace musa jarca 23. novembra 2017., 7:42 am

  Napred Dveri. Nastavite i polako postajete jedina svetla tacka za napamcene i raspamecene gradjane Srbije. Pa kad ste na NATO krenuli verbalno, a od Klempu Martinovica, Maju Gojkovic i ostale sarlatane nadam se da ce napravite puzder (sitan otpad). Sve nas laze Vucic zahvaljujuci madiskom monopolu, ali ima: N1, dnevne novine Danas, KRIK, Tabloid Mise Brkica, youtubei nasa Jugmedia. Nije mnogo, ali bice jos, Jos da se probudu jos koja parlamentarna stranka. A takodje su i velike sanse da se medjusobno pokokaju. Slucaj paljevina automobila u Nisu.

 5. Nato je drzavni neprijatelj. Mi smo za njih ljudi drugog reda. Gospodine mitrovicu krenite zesce na leskovacke vlasnike ordena Svetog Save, dajte ako mozemo nesto ozbiljno da uradimo za nas grad.

 6. Uz odredjeno postovanje prema g.Mitrovicu,morao bi da bude precizniji.Na koje medije misli.Ako su u pitanju Pink,Hepi,Studio b i njemu slicni ili pak Informer Alo,Srpski telegraf onda Mitrovic mora to da resi sa SNSom.Buduci da oni to rade nasim parama iz budzeta, Ako pak misli na Danas ,Nin ili Vreme onda onda se g.Mitrovic,objektivno,zalaze za medijski mrak u Srbiji i postaje Snsovski saucesnik u zaglupljivanju Srbije.U tome je problem sa srpskim desnicarima zvali se oni Dveri ,Zavetnici ili tome sl.

Comments are closed.