Muškarac umro od posledica predoziranja drogom naočigled meštana

Muškarac umro od posledica predoziranja drogom naočigled meštana
Podeli:

Nišlija star 35 godina preminuo je pored fudbalskog terena u niškom naselju Nikola Tesla i to naočigled brojnih meštana koji su se tu rekreirali, zbog, kako se sumnja predoziranja narkoticima. 

Tragedija se dogodila u suboptu posle podne. Prema rečima očevidaca muškarac  je bio vidno pod dejstvom narkotika i u jednom trenutku je ostao bez svesti.

Hitna pomoć je brzo stigla ali nisu mogli da mu pomognu, rekli su da se predozirao. Telo je bilo tamo još neko vreme dok nije došlo pogrebno vozilo„, rekla je B.K. iz naselja Nikola Tesla

Ona je kazala da je prostor pored fudbalskog terena već duže vreme služi za okupljanje mladih ljudi za koje svi osnovano sumnjaju da koriste narkotike.

Tu su nekada bile klupice i stolovi, bio je pravi mali parkić u kome su se deca igrala. Sad su ostale samo ruševine„, izjavila je B.K.

U Policijskoj upravi u Niš potvrdili su da je po prijavi gradjana, u naselju Nikola Tesla u subotu u 18,40 časova zatečeno beživotno telo muškarca starog 35 godina.

Mladić je identifikovan i prebačen na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije. Nema okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt„, istakli su u niškoj policiji.

FOTO: Ilustracija

 


Podeli:
  1. Eve je jos jedna legenda.

Comments are closed.