Na FOS -u sedam predstava omladinskih pozorišta

Na FOS -u sedam predstava omladinskih pozorišta
Podeli:

BELA PALANKA – Osmi Festival omladinskih scena FOS 2016 održaće se u Beloj Palanci od 25. novembra do 3. decembra ove godine, na kome će biti prikazana 7  sedam omladinskih pozorišnih predstava.

Predstave će biti odigrane u velikoj sali Centra za kulturu Bela Palanka, a festival će otvoriti predstava “Vođa”, koju će izvesti glumci pozorišta “Bora Stanković” iz Vranja.

U subotu 26.novembra na programu je komad “Urnebesna tragedija” Teatra 011 iz Beograda, u nedelju će Dramski studio mladih iz Bečeja izvesti predstavu “Nemam da platim i neću da platim”, a 28.novembra publika će imati priliku da vidi pozorišnu predstavu “Mučenici” Akademskog pozorišta SKC iz Niša.

fos-plakat

Komad “Sumnjivo lice” izvešće članovi škole glume iz Obrenovca 29.novembra, a u sredu 30.novembra glumci Omladinskog pozorišta “Vožd” iz Šapca izvešće predstavu “Zona Zamfirova”. Poslednjeg takmičarskog dana festivala glumci Amaterskog pozorišta Centra za kulturu Bela Palanka predstaviće se pozorišnom predstavom “Mi čekamo bebu”.

Ovaj Festival organizuju Centar za kulturu Bela Palanka i Srednja škola “Niketa Remizijanski”, pod pokroviteljstvom opštine Bela Palanka. Selektor festivala Ivan Klemenc

Z.Panic

 


Podeli: