Na Tijabarskom groblju sahranjen kapetan Vladan Jovanović

Na Tijabarskom groblju sahranjen kapetan Vladan Jovanović
Podeli:

 

 

Na Tijabarskom groblju u Pirotu danas uz vojne počasti sahranjen kapetan Treće brigade vojne policije u Nišu Vladan Jovanović (32)  iz Pirota koji je pre dva dana sa vodnikom Srđanom Stevanovićem iz Prokuplja poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta.

Tužnom činu osim porodice, rodbine, prijatelja, kolega, prisustvovao je veliki broj gradjana koji su sa suzama u očima u dugoj koloni  ispratili mladog oficira do večne kuće.

Supruga Vesna, majka Dragica, otac Miodrag, sestra Milijana, ali i druga rodbina od velikog bola i šoka  nisu u stanju bili u stanju da bilo šta kažu, a suze u očima smenjivali su neprestani leleci.

Od kapetana Jovanovića oprostio se zamenik komandanta Trećeg baraljona vojne policije u Nišu potpukovnik Dragan Stevanović, a Bojan Ilić se u ime FK “Spartak” iz naselja Prčevac, u kome je Jovanović bio dugogodišnji igrač.

“Uvek je bio nasmejan. Igrali smo zajedno u napadu. Sećaću se golova koje smo proslavljali zajedno Nikada nećeš otići iz naših srca jer dobri ljidi nikad ne umiru”, rekao je Ilić.

Tekst i foto Z.Panić


Podeli: