4 M, preduzeće za proizvodnju i prodaju nameštaja

Najveći salon nameštaja na jugu Srbije nudi sniženja i preko 50 posto!

Najveći salon nameštaja na jugu Srbije nudi sniženja i preko 50 posto!
Podeli:

U svojim prodajnim salonima u Leskovcu, Nišu, Vranju i Bujanovcu, kompanija 4 M Leskovac, pored nameštaja iz sopstvene proizvodnje, nudi je i nameštaj poznatih domaćih i svetskih proizvođača, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta izrade.

Sa ciljem da zadovoljimo i specifične potrebe kupaca, u ponudi imamo i mogućnost narudžbine nameštaja odredjenih dimenzija i boja, dakle po želji i meri kupaca.

Mega salon nameštaja 4M u Leskovcu, na prostoru od preko 6000 kvadrata, najveći je salon nameštaja na jugu Srbije.

Mega salon, naravno poseduje i mega izbor nameštaja pogodnog za svaki deo stana, kuće ili poslovnog prostora. Kroz široku paletu proizvoda i vrhunski kvalitet, 4M teži da zadovolji potrebe savremenog kupca  i opravda ukazano poverenje.

Motivaciju za konstantno napredovanje daje nam zadovoljstvo naših kupaca koji uz pomoć ljubaznog osoblja salona 4M jednostavno izaberu pravi nameštaj za svoj dom.

Kupcima je omogućena kupovina na odloženo plaćanje čekovima građana na 12 mesečnih rata  ili putem administrativne zabrane na 3, 6, 9 i 12 mesečnih rata kroz ugovore o kreditiranju zaposlenih sa firmama i administrativna zabrana za penzionere na 12 mesečnih rata.

Pored ponude nameštaja po regularnim cenama, osluškujući želje i potrebe kupaca, saloni nameštaja 4M redovno nude i nameštaj po sniženim cenama. Trenutno je aktuelan akcijski katalog od 24.05. do 30.06.2017. sa popustima i preko 50%.

Preradom drveta, porodična firma 4M počela je da se bavi 1993. godine posle dugogodišnje zanatlijske tradicije metalsko-limarske proizvodnje. Proizvodnja nameštaja pokrenuta je 2001. godine u novosagrađenom pogonu tapacirnice na oko 2000 kvadrata u selu Palikuca blizu Leskovca.

Preduzeće 4M upošljava oko 150 radnika. Konstantno ulaže u osavremenjavanje proizvodnih linija, produkciju novih proizvoda i širenje prodajne mreže.

 

(Promo)

 


Podeli:
 1. a ovo je samo reklama po nalogu serifa konjevica za 4m kao i za lolu…tu reklamira JM svoje i serifove pulene bez komenatara…kako je to bedno…
  0  1
  • Ova reklama, promo tekst, sto je oznaceno, nema veze sa vlastima. Sada razmislite da li je bedno da jedan medij zaradjuje i na trzistu, ili je vas komentar – zloban i bedan?
   1   0
  • Pojedinci znaju sve o svemu, pa tako i pera. Da ga neko pita i japansku gramatiku i to bi znao.
   1   0

Comments are closed.