Napokon normalni putevi prema Miroševcu i Bunuškom Čifluku, Vučje dobija dugo očekivanu vodovodnu mrežu

Napokon normalni putevi prema Miroševcu i Bunuškom Čifluku, Vučje dobija dugo očekivanu vodovodnu mrežu
Podeli:

Danas su završeni radovi na rekonstrukciji još jednog dela puta od Miroševca ka Slavujevcu, a u ponedeljak počeće radovi na rekonstrukciji opštinskog puta 45 Gornja Jajina – Bunuški Čifluk.

Takođe, u ponedeljak se očekuje otvaranje pristiglih ponuda na tender za izgradnju vodovodne mreže u Vučju. Ovaj projekat finansira Ministarstvo finansija i Švajcarska nacionalna banka, a njegov ukupan iznos je oko 30 miliona dinara

Značaj ovog puta, kako se ističe na zvaničnom gradskom sajtu, ogleda se u tome što povezuje veliki broj naseljenih mesta: Donja Jajina – Gornja Jajina – Radonjica – Bunuški Čifluk – Žabljane – Vučje, kao i druga sela koja gravitiraju oko ovih mesta.

Iznos ugovora je oko 20 miliona dinara, a lokalna samouprava učestvuje sa 50% od ovog iznosa. Izvođač radova je preduzeće „ABM putogradnja“ Merošina.

U toku 2015. godine urađena je rehabilitacija jednog dela kolovozne konstrukcije ovog puta u dužini od oko 800m. Za ove radove lokalna samouprava je iz budžeta grada izdvojila oko 600 hiljada dinara.

Za rekonstrukciju jednog kilometra ovog puta uloženo je 6.880.000 dinara

Prema Bunuškom Čifluku je najpre tokom 2016. godine sanirano 700 metara, a danas u završeni radovi na rekonstrukciji još 300 metara

Ukupna dužina puta od Miroševca do Slavujevca je 3 400 metara, a za saniranje preostale deonice grad je konkurisao za odobrenje finansijskih sredstava kod  Ministarstva privrede.

(Kraj)


Podeli:
 1. Tolike pare za neke putice,/kao da je izborna kampanja/umesto da ste na Siroku carsiju postavili,ne jednu vec dve jelke.Pa da vidi Ma li Si Nisa,Vesic i naravno Dzej kako ce dva puta vise Bugara da dodje kod nas.Tur/c/izam je to.P.S. Tri jelke,nikako.Tad ce dodje cela Sofija,Zlatni pjasci i Sloncev breg,a nemamo toliko mesta.
  0  0
  • Gadno je to kad ufati 22. decembra 2017., 9:30 pm

   Aloo, naprednjački nusproizvodu. Kakvi te turcizmi spopali, kakvi Bugari, kakve tri jelke….? Zreo si za gašenje lignita Kreka Banovići i drugih sedimentnih stena organskog porekla. Daj saberi se, zastranjuješ opasno. Ljudi pišu o delu puta Miroševce – Slavujevce, aloo!
   0   0
   • A kad ce direkcija da pusti izgradjene mreze? Cekamo dve godine da ispituju mrezu?
    Gradonacelnice znas li ti da oni nece da zavrse poso?
    0    0
   • Evo resenja.Put kosta 20 mil.rsd.To su DVE JELKE sa ukrasima(bez el.napona).Ako jedna jelka privuce 5.000 Bugarskih turista,i druga toliko, to je 10.000 Bug.tur.Ako svako potrosi 100e,to je MILIJON EVRA,za tri dana,tj.120 MILIJONA rsd.Znaci dobijas pare za 6×puta.Pa Sinisa M.pravi Bgd.na vodu od jedne jelke,a mi ne mozemo puteve od DVE jelke.Slabi ti ide trzisna ekonomija i tenderi.Jos si u fazonu Brcko-Banovici,ono,ora,ura,truba,znacka…Ti si samo reciklirani julovac u tragovima radikal a pozutivan na naprednjske.Ora,Ura…
    0    0
    • Glup si ko gnjurac. Od svega znaš po malo a ukupno ne znaš ništa. Kolko sam ja meseci bio julovac tolko puta ti obroka pojeo. A ionako si drtina pa će se ta igračka-plačka poklopiti :-)
     0     0
     • Ja ne zelim da te vredjam.Ne zato sto se ti uvredama hranis,vec zbog toga da ti pomognem na drugi nacin.Za pocetak tu negativnu energiju ne izbacuj iz sebe prema drugima,unisti je u sebi.Znam imas snage za to.I nije bitno koja si stranka.Neka to bude tvoja tajna.A,da sam drtina,jesam.I to ,,mrtva,,drtina.,,Umro,,sam od muke,gledajuci poltrone,ulizice,buzundzije…sto izgubise i cast,i veru i kulturu…za sta?Samo,pamti se to.
      0      0
     • Gadno je kad te tozajebe 24. decembra 2017., 5:43 pm

      Pričaj ti to nekom drugom. Kao nikad nisi gnjurio u žutom preduzeću, a sad povremeno gnjuriš kod nazadnjaka? Ćast, veru i kulturu nikad nisi ni imao da bi je izgubio.
      0      0
     • Kulturu ne mogu da ti kupim.Kapu mogu.Napisi koji ti je obim glave i koja ti boja odgovara.
      0      0

Comments are closed.