Naprednjaci iz Leskovca i Vlasotinca se zahvaljuju biračima

Naprednjaci iz Leskovca i Vlasotinca se zahvaljuju biračima
Podeli:

Na jučerašnjim izborima za predsednika republike kandidat SNS-a Aleksandar  Vučić osvojio je 72,38% glasova Vlasotinčana i 67,04% poverenja biračkog tela iz Leskovca, te se dva odbora naprednjaka iz ovih sredina zahvaljuju biračima.

Naprednjaci ističu da je ukazano poverenje obaveza više, kako za novoizabranog predsednika republike, tako i za sve njih da rade brže, jače i bolje i da to poverenje opravdaju.

Dobar izborni rezultat dokaz je da smo radili odgovorno i za dobrobit grada i njegovih stanovnika. Ovakav rezultat obavezuje nas da nastavimo dalje – još brže, bolje i jače. Takođe, čestitam i ostalim predsedničkim kandidatima na ostvarenim rezultatima“, navodi gradonačelnik Leskovca i predsednik GrO SNS  Goran Cvetanović.

U Vlasotinačkom SNS-u zahvaljuju građanima na poverenju, aktivistima na predanom radu i koalicionim parnerima na saradnji.

Dragan Marinković

 


Podeli:
 1. Ponosni građanin 3. aprila 2017., 4:39 pm

  U ime birača, reći ću „nema na čemu“! Čast nam je bila da svoj glas damo najboljem u Srbiji, gospodinu Aleksandru Vučiću! Sve čestitke gospodinu Cvetanoviću na ovako ubedljivom Leskovcu!
  0  0
  • Ponosni građanine, čestitam na pobedi tvog kandidata. Nažalost, samo ću konstatovati da je onima sa prosečnom platom od 31000 din. bolje i lepše u ovoj državi od onih sa prosekom od 64000 din.
   Ovaj narod je imao priliku da izađe iz okvira „turske“ kasabe, ali će tu priliku sačekti za druge izbore.
   Živ bio i uživaj u pobedi. ćeraćemo se još.
   „U pobedi se ne uvisi, u porazu se ne unizi“
   0   0
   • Ponosni građanin 4. aprila 2017., 1:32 pm

    Poštovani Stevice, sve vreme sam govorio da je narod zadovoljan i srećan i da veruje SNS-u i to se ispostavilo kao apsolutna istina. Verujte mi, ako se bude gospodin Vučić kandidovao na izborima 2022.godine,dobiće blizu 80% glasova. Sa predsednikom Vučićem, pred Srbijom je srećna, sigurna i mirna budućnost.
    0    0
    • Dragi prijatelju, ako nam budućnost bude kao predaja izbornog materijala u nedelju veče, nisam siguran da će biti srećna. Taj vid primitivizma i nekulture nije moj izbor.
     Kako god, živi bili pa videli.
     0     0
 2. Istraživačko novinarstvo!!!
  Ispitajte kako je Beli u Vlasotincu 2.mesto, a svuda u Srbiji 3.mesto. Mođžda što sa je podržala fb stranica Njeknja.
  0  0
 3. Koalicija sns sps ns ima oko 1500 glasova manje nego na izborima 2016. Raduje podaak
  0  0
 4. Za Leskovčane ne znam ali Rpsuljci će sada svo da gi zaposle. Projekat dogradnje opštine je urađen. Diži se još dva sprata a kopa se i jedna podzemna etaža. Rešenja su spremna samo da zauzmu stolice.
  0  0

Comments are closed.