Naprednjaci u Leskovcu za tri sata skupili 2.000 potpisa (FOTO)

Naprednjaci u Leskovcu za tri sata skupili 2.000 potpisa (FOTO)
Podeli:

LESKOVAC – Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac sinoć je za tri sata sakupio oko 2.000 potpisa za predaju liste kandidata za narodne posalnike.

Ovu listu podržao je i lokalni lider Srpske narodne partije Aleksandar Pejčić jer je, kako je obrazložio, SNP na republičkom nivou juče stupio u predizbornu koaliciju sa SNS-om.

Još 1.000 simpatizera i članova SNS-a u ovom gradu, koji su čekali da potpišu ovu listu, morali su da budu vraćeni kućama, tvrdi predsednik GrO SNS-a i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Potpisi su se skupljali na 7 punktova u gradu. Kandidati za narodne poslanike su Olivera Pešić, diplomirani ekonomista i šef odborničke grupe SNS u leskovačkoj skupštini, Žarko Bogatinović, diplomirani ekolog i sekretar GrO SNS Leskovac i Marija Rakić, diplomirani vaspitač i zamenik šefa odborničke grupe SNS -a. 

sns 2

Potpisi za liste na lokalnim izborima će tek biti prikupljani.

sns 3

(Kraj) dum


Podeli:
 1. Evo ga i Aca Pampur, i on postao Evro fanatik.Do juče je bio protivnik Nato Pakta i E.U, evo danas na slikama sa Evro fanaticima iz sns.Baš dosledno.

  • svaki pogrešan korak, oslabljuje rezultat 5. marta 2016., 2:21 pm

   5% rejting ide dole SNS-u, zbog lični ciljevi pojedinca, a ne opšti. Na Žicija se ljute što se eksponira po Begiš, treba glavu potuljenu da drži, da se zna ko je glavni u Leskovac.

  • SRAMOTA LESKOVCA 5. marta 2016., 6:50 pm

   ACA PEJCIC JE KONACNO DOKAZAO DA JE DNO.I TI I TVOJA PARTIJA STE PREVARILI LESKOVCANE ZA POTPISE PROTIV NATO.SRAMOTA OD LJUDI.

 2. Prosto fascinantno. Nemam drugi komentar, na osnovu ovih informacija tačno možemo da procenimo gde smo i šta smo i zašto će još dugo da nam bude mnogo loše.

 3. Propadanje je kao svemir!!! Nema kraja…
  Ti taman pomisliš nema gore od ovoga trenutno u Srbiji, ali verujte biće mnogo gore… Propadanju nema kraja!!!

 4. u sta smo se pretvorili…

 5. MAPETOVCI CE I DALJE VLADTI DRZAVOM. TESKO NAMA

 6. Ako nas Aca,, pampur,, ne izvadi iz krize niko nece.Nikad više lekara i prosvetara u politici,to samo govori koliko su stručni.

 7. 2000 hiljade pa još 1000 čekali da daju potpis,a gde su tih 20.000 članova kako se hvališe ovi dođoši ?

 8. Mile Tranzicija 5. marta 2016., 6:41 pm

  Po nezvanicnim informacijama veliko je nezadovoljstvo u GrO SNS u Leskovcu.Neki ugledni clanovi stranke ce napustiti stranku naredne nedelje.

  • Da.Uveliko se priča o tome. Mesko ih isteruje jer mu više ne trebaju. Bitna je poslanica i sefica koja se ponasa kao da joj je ovo tatkovina.Ali svaka sila do vremena.Ne valja, nas Grad i dalje tone. A da Koreanci će nas spasiti. Ali samo Veliko i Malo morgen.

 9. staro rukovodstvo, stari poslanici, stare navike 5. marta 2016., 7:06 pm
 10. Pejcicu da se zastidis kada su skupljani glasovi za vasu stranku pricao si nam bajke a sad ispada da se boris za sebe ne za ovaj narod i mi smo ispali budale sto smo dali svoj potpis .Nadam se da nejcete dobiti nijedan glas jer niste zasluzili!

 11. sad mogu lakse da spavam

Comments are closed.