Nastavljeni radovi na zaobilaznice oko Medveđe

Nastavljeni radovi na zaobilaznice oko Medveđe
Podeli:

Posle kraćeg zastoja zbog nerešenih imovinskih odnosa, nastavljeni su radovi na zaobilaznici oko Medveđe, čija je vrednost 20 miliona dinara, saopštavaju iz lokalne samouprave.

 

Dragan Kovinić, šef ispostave „Trace PZP Vranje d.o.o“, izvođač radova, kaže da preduzeće daje sve od sebe kako bi se započeti radovi završili u roku, odnodno, 60 dana od njihovog početka, a sve imajući u vidi nadolazeći hladan zimski period.

Predsednik opštine Nebojša Arsić je stalno na terenu, sa izvođačima radova

Trenutno se radi novo podno tlo i popunjavanje rupa do nivoa gde ide tampon od šljunka 30 centimetara. Sledeći radovi su nanošenje tampona od tucanika debljine od 10-15 centimetara i dva završna sloja asfalta”, ističe Kovinić.

Radi se, zaptavo, kompletna putna infrastruktura: vodovod, javna rasveta, kanalizacija i atmosferska kanalizacija.

Kiša koja je prethodnih dana padala natopila je teren, ali se nadamo da će se teren osušiti, kako bi se ispoštovala dinamika koja je dogovorena sa predstavnicima lokalne samouprave”, ističe šef gradilišta.

Projekat se finansira sredstvima  Koordionacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu u iznosu od 11 miliona dinara, dok ostatak finansira opština Medveđa. Investitor projekta je opština Medveđa.

(Kraj)


Podeli: