Ne idete na more? Evo nekih zamena za odmor (FOTO + VIDEO)

Ne idete na more? Evo nekih zamena za odmor (FOTO + VIDEO)
Podeli:

Ne idete na odmor ove godine i već mislite da će vam boravak kod kuće biti osuđen na propast.


Ako je vreme sunčano i toplo, postoji mnogo zanimljivih destinacija koje možete da posetite i uživate u vodi, letnjoj žegi, ali i divnoj prirodi, i to samo na par kilometara od kuće, kako biste pamtili leto kao nezaboravno. Evo nekoliko ideja:

Bazen Kunjak

Decenijama unazad najpopularniji bazen na jugu Srbije osvežava Vrnjance, Nišlije i Leskovčane.  Bazen u Vladičinom hanu je otvoren za posetioce svakog dana do 19 časova, a cena karte je 150 dinara za sve starije od 7 godina.

Potpuni doživljaj letnjeg uživanja, tvrde obožavaoci ovog kupališta, nećete doživeti ukoliko do Vladičinog Hana ne odete vozom.

Akva park u Doljevcu

Veliki broj posetilaca iz Niša, Leskovca i Prokuplja dolazi da se odmori i rashladi u Doljevcu, ali i oni iz drugih gradova, jer se akva-park nalazi uz auto-put, pa je mnogima usputna stanica kada tuda prođu.

Odrasli plaćaju kartu350 dinara, dok je za decu do 7 godina ulaz besplatan. Park je otvoren od 10 do 18 sati.

Vučjansko more

Ako ne želite da plaćate kartu, preporučujemo vam Vučjansko more. Uređeno kupalište u podnožju najstarije hidrocentrale u Srbiji i nesvakidašnje divna priroda su siguran razlog da posetite Vučje.

Kupalište na Vlasini

I Vlasotinčani imaju svoje more koje je sve popularnije među Leskovčanima, a oni koji su ga posetili ovog leta tvrde da su na peščanim plažama Vlasine trenutno najbolje žurke na otvorenom.

Vlasinsko jezero

Za višednevno uživanje u velelepnim vikendicama, po popularnim cenama, preporučujemo Vlasinsko jezero.

Ne preporučujemo kupanje u hladnoj vodi ovog bisera prirode, ali uživanje je zagarantovano ljubiteljima prirode i ribolova.

Sijarinska Banja

Nikako ne smete da propustite Gejzerske noći koje počinju 26. jula, ali ćete sigurno uživati na kompleksu bazena pod gejzerom ili na olimpijskom bazenu. Letnja sezona u banji je u jeku, a tek predstoje raznorazne manfestacije i zabava za turiste. Sijarnska banja nije samo lek, već garantuje i dobar provod.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. na vlasti su losi djaci 13. jula 2017., 8:22 am

    Sve je po meri ovdasnje sirotinje.
    0    0

Comments are closed.