Nebojša Arsić na slavi SNS pozvao na slogu i jedinstvo

Nebojša Arsić na slavi SNS pozvao na slogu i jedinstvo
Podeli:

MEDVEĐA – Meni je cilj da u našoj Medveđi bude što manje politike, da se što više družimo na ovakvim svečanostima, da više radimo i gradimo, kazao je danas u svojoj zdravici Nebojša Arsić, čelnik SNS Medveđe i domaćin stranačke slave Sveta Petka.

sns_slava_medvedja

On je posle rezanja kolača u stranačkim prostorijama ocenio da „podele nikome nisu donele ništa dobro“.

 

sns_slava_odbornica

„Bili smo svedoci ranijih vremena, kada god smo se podelili uvek smo stagnirali. Sloga, sloga i sloga i jedinstvo“, ponovio je Arsić, koji je i predsednik opštine, dodavši da je do pre par godina bilo nezamislivo da se sve stranke okupe u slavlju na jednom mestu.

sns_slava_medvedja_gosti

On je kazao da opštinsko rukovodstvo radi na tome „da točak“ migracije okrene na drugu stranu i s tim u vezi podvukao radove na regionalnom putu od Lebana do Medveđe i obnovu fasada, ali najavio i druge radove.

sns_slava_gosti_1

„Vrlo je izvesna fabrika za preradu drveta sa 115 radnih mesta, na dobrom smo putu da rudnik Lece nastavi sa radom. Saniraćemo sve naše objekte od vitalnog značaja. Ovih dana kreće rekonstrukcija Doma zdravlja, škola i vrtić početkom naredne godine. Imamao obećanje da će i zgrada opštine, preko energetske efikasnosti, rekonstruiše, kao i niz drugih projekata“, istakao Arsić, pozivajući na mudrost kako bi se „iskoristila otvorena vrata Vlade Srbije“.

sns_slava_medvedja_sns

Arsić je još kazao da je u planu izgradnja i rekonstrukcija crkava u opštini Medveđa, kojih ima desetak.

Slavski kolač je osveštao i presekao paroh Slobodan Vuković, a Arsić je slavu predao Dragiju Filipoviću.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. Da bude sloga, da nema politike koja je samo moja privilegija i da samo ja mogu da budem predsednik. Kratko i jasno!

  2. Dobre ideje i planovi, ali treba postaviti prioritete: naprimer, snabdevanje vodom u Lece, poznati problem o kojem se godinama govori a ništa ne preuzima.. Pozdrav iz ZH

Comments are closed.