Neće iz koalicije sa SNS, napuštaju Velju Ilića

Neće iz koalicije sa SNS, napuštaju Velju Ilića
Podeli:

Odbori Nove Srbije u Vlasotincu i Leskovcu doneli su odluku „da se ne slažu sa ličnom politikom“ predsednika te stranke Velju Ilića i doneli odluku da svoje političko delovanje nastave kroz novoformirani Pokret „Za bolju Srbiju“.

U saoopštenju za javnost poziva se na sednici Predsedništa i Izvršnog odbora Nove Srbije od 21. januara u Čačku, gde je doneta odluka o popdršci Vladi Srbije, da će poslanici te stranke podržati rad skupštinske većine, te da odbori imaju autonomiju u odlučivanju.

„Istupanjem Velimira Ilića u medijima i iznošenje ličnog stava o raskidu koalicije sa SNS, u suprotnosti je napred navedenim stavovima“, piše u saopštenju.

Dodaje se da dva gradska odbora nisu spremna „za ovakvu političku avanturu“, te i da ne postoje razlozi za zaokret u politici predsednika stranke.

(Kraj)


Podeli:
 1. Ponosni građanin 31. januara 2017., 7:42 pm

  Potpuno je logično i ispravno od strane odbornika NS-a da podrže politiku i aktivnosti gospodina Cvetanovića, našeg gradonačelnika. Odbornici NS-a su prepoznali lične namere gospodina Velimira Ilića i doneli potpuno opravdanu i korisnu odluku da nastave da se uz SNS bore za bolji Leskovac i interese svih nas.
  0  0
  • Ponosni gradjanin 31. januara 2017., 11:41 pm

   Ja sam siguran da je tvoj glavni zadatak da provociras ovaj napaceni narod koji zivi u Leskovcu!!!Nikako da mi odgovoris kako je kod Tojage? Vidim da lose napredujes! Sta ces, covek je zauzet doktoriranjem… :)
   0   0
   • Ponosni građanin 1. februara 2017., 7:29 am

    Ne mogu da polemišem sa nekim ko nije dovoljno sposoban i kreativan da osmisli svoj pseudonim.
    0    0
    • Ponosni gradjanin 1. februara 2017., 8:55 am

     Ti si bledi original…😊 Ti u stvari i ne znas da polemises,samo provociras iznosenjem „svojih stavova“!
     0     0
     • Ponosni građanin 1. februara 2017., 11:26 am

      U redu, ja sam bledi original, ali je bitno da nisam kopija. Što se tiče provociranja, ne provociram nikoga, samo iznosim svoje mišljenje sa kojim ne morate da se složite.
      0      0
     • Neka kaze narodu koje benefite je dobio od izvrsne vlasti?!
      0      0
     • Ponosni građanin 1. februara 2017., 1:42 pm

      Poštovani Konane, benefit koji sam dobio je to što se naš grad razvija u svakom smislu, što je svakog dana sve uređeniji i što je pred Leskovcem svetla budućnost.
      0      0
     • Kako te nije sramota?
      0      0
   • Najuri ih bre Mesko 1. februara 2017., 4:05 pm

    Ispade da je stoka moralnija.Prati gazdu i zahvalna je.Ovi ljudi to nisu.Oni promovisu politicku prostituciju.
    0    0
  • Koliko čovek treba da bude jadan pa da se bavi pisanjem ovakvih hvalospeva
   0   0
   • Ponosni građanin 1. februara 2017., 9:40 am

    Uvrede više govore o Vama nego o drugima. Nema nikakvih hvalospeva, samo realnog sagledavanja trenutnog stanja.
    0    0
  • Trolu, ti li si? A ne, to si ti bote!
   0   0
  • Prepoznali su oni samo svoje fotelje i dnevnice!!!Alo bre polupismeni politicari zar stvarno mislite da je narod glup?
   0   0
 2. E, sad ste se usrecili. Nestacete kao da nikada niste ni postojali, kao i sve ostale stranke do sada i ovako ste jedva postojali.
  0  0
 3. Samo da upoznam gospodu iz ove bivše Veljine stranke, da ničija nije do zore, pa neće ni ovi večito. Zato drugari, uživajte u privilegijama koje vam dozvoljava zakon i manjak obraza. Za narod ne brinite, jer će u jednom trenutku,a to neće biti tako daleko, dobro proceniti šta je ko radio u vršenju vlasti. E, onda ćete se zamisliti, ali nadam se da će biti dockan.
  Srećno vam u novom jatu, ali se nadam ne toliko dugo.
  0  0
 4. e moj milosevicu prodao si se serifu.
  0  0
 5. I ovaj Milosevic koja mu je poredu sad stranka, pa sve ih promeni da bi bio u vlasti.
  0  0
 6. Majko moja, ima li kraja ovoj sramoti.Ko su ovi ljudi?
  0  0
 7. Nova Srbija- nomen est omen.
  0  0
 8. hahaha koji cirkus i lakrdija….
  0  0
 9. Samo u vlast da se sedi pod bilo kojom cenom,ccc kako ce glasacima objasniti sto je taj pokret isto kao i Pravda naseg zamenika gradonacelnika tako ce biti i sa ovim pokretom sve ce to biti SNS.Zivi bili pa videli.
  0  0
  • nista cudno svako sa svakim 1. februara 2017., 12:34 am

   Stranke su preduzeca, a ne ideologije, odavno funkcionisu na finansijskim osnovama, sto nije strano demokratama koje su izbore dobijalle parama, a narod hrli, kao i male partije u vlast zbog materijalizma zato sto tamo realizuje diplomu, posao, sigurnost, koju ne moze da mu pruzi onaj ko nije na vlasti i spreman je da plati cenu clanstvom, glasanjem, sto je najnormalnije. Secam se kad je DOS srusio Milosevica, pa pomocu socijalista u Leskovcu srusio vlast da bi seo u fotelje. Od tad ne verujem u ideologiju, samo u novcanik, kao i Nova Srbija, sada Pokret za bolju Srbiju. A onda je Zika otisao u radikaale, da bi i dalje ziveo politicki zivot.
   0   0
  • Glasaci ne postoje 1. februara 2017., 10:11 am

   A kojim glasacima treba nesto objasnjavati.Sve to interesna-poluobrazovana rulja.Srbija bato…
   0   0
 10. Ratko opsti poslovi 1. februara 2017., 7:06 am

  Milosevic i NS nemaju nikakve rezultate, neka napisu dve stvari koje su uradili za grad, a da nisu nacelnicke fotelja i fotelja clana GV, eee nema vise kad se formira jedinstvena uprava vrlo brzo nece ni to imati!
  0  0
 11. Pokret“Za bolju Srbiju“ nije lokalni već okuplja sve gradske i opštinske odbore Nove Srbije na teritoriji Republike,a njih je recimo 90 procenata onih koji se ne slažu sa ovakvom iznenadnom promenom kursa Velimira Ilića.Takođe,u ovaj pokret će ući i ozbiljan broj lokalnih grupa građana.
  0  0
  • Ne slažete se sa čovekom posle koga ste došli u stranku? Ajde pošteno, kažite, „čuvamo radna mesta, naredio Cobi“ , a ne da ovde pričate neke budalaštine, kao mnogo ste odgovorni, pa se sekirate za narod. A sve kadar, bez koga bi opština propala. Nego, ko sad vozi ekipu iz Miroševce, pošto je Bivolče prešao u SNS? I drugo, znam koliko ste (ne)pismeni, ali aman „okuplja SVE odbore, a njih je 90 posto“??? Pa od kada je 90 posto = sve?
   0   0
 12. Dakle, one dame ispod Plavog mosta u Beogradu su za ove nase politicare preletace postenjacine. Bar imaju svoj cenovnik.
  0  0
 13. Ne rade to oni zato što vole naše pare, što su srasli sa foteljama i što im van politike nema opstanka . Ne, ne. Čista ideologija je u pitanju i briga da nama građanima bude bolje. Velja Ilić (mada mi uz njega više ide ime koje su mu dali Indexovci) je krenuo stranputicom koja ugrožava boljitak nas, građana, a ovo je ekipa koja će nas izvesti na pravi put. Oni noćima nisu spavali od brige zašto je Velja krenuo stranputicom. Plašili su se za našu budućnost a onda je u snu stiglo proviđenje i javila su se dva anđela, lokalni i republički šef svih anđela i put se ukazao. Konačno i mi građani možemo da odahnemo. Na „pravom“ smo putu zajedno sa njima. U tri lepe…
  0  0
 14. Posten neki svet…
  Drza im drzavna kasa nego partijski ideali…
  Jasno pokazuju kakava je politika na ovim prostorima…
  0  0
 15. Koliko se secam isti ti sa slike su doekivali Velju u svojim dvoristima sa trubacima i volom na raznju…A sad vlast sladja od Velje…
  0  0

Comments are closed.