Neće iz koalicije sa SNS, napuštaju Velju Ilića

Neće iz koalicije sa SNS, napuštaju Velju Ilića
Podeli:

Odbori Nove Srbije u Vlasotincu i Leskovcu doneli su odluku „da se ne slažu sa ličnom politikom“ predsednika te stranke Velju Ilića i doneli odluku da svoje političko delovanje nastave kroz novoformirani Pokret „Za bolju Srbiju“.

U saoopštenju za javnost poziva se na sednici Predsedništa i Izvršnog odbora Nove Srbije od 21. januara u Čačku, gde je doneta odluka o popdršci Vladi Srbije, da će poslanici te stranke podržati rad skupštinske većine, te da odbori imaju autonomiju u odlučivanju.

„Istupanjem Velimira Ilića u medijima i iznošenje ličnog stava o raskidu koalicije sa SNS, u suprotnosti je napred navedenim stavovima“, piše u saopštenju.

Dodaje se da dva gradska odbora nisu spremna „za ovakvu političku avanturu“, te i da ne postoje razlozi za zaokret u politici predsednika stranke.

(Kraj)


Podeli:
 1. Ponosni građanin 31. januara 2017., 7:42 pm

  Potpuno je logično i ispravno od strane odbornika NS-a da podrže politiku i aktivnosti gospodina Cvetanovića, našeg gradonačelnika. Odbornici NS-a su prepoznali lične namere gospodina Velimira Ilića i doneli potpuno opravdanu i korisnu odluku da nastave da se uz SNS bore za bolji Leskovac i interese svih nas.

 2. E, sad ste se usrecili. Nestacete kao da nikada niste ni postojali, kao i sve ostale stranke do sada i ovako ste jedva postojali.

 3. Samo da upoznam gospodu iz ove bivše Veljine stranke, da ničija nije do zore, pa neće ni ovi večito. Zato drugari, uživajte u privilegijama koje vam dozvoljava zakon i manjak obraza. Za narod ne brinite, jer će u jednom trenutku,a to neće biti tako daleko, dobro proceniti šta je ko radio u vršenju vlasti. E, onda ćete se zamisliti, ali nadam se da će biti dockan.
  Srećno vam u novom jatu, ali se nadam ne toliko dugo.

 4. e moj milosevicu prodao si se serifu.

 5. I ovaj Milosevic koja mu je poredu sad stranka, pa sve ih promeni da bi bio u vlasti.

 6. Majko moja, ima li kraja ovoj sramoti.Ko su ovi ljudi?

 7. Nova Srbija- nomen est omen.

 8. hahaha koji cirkus i lakrdija….

 9. Samo u vlast da se sedi pod bilo kojom cenom,ccc kako ce glasacima objasniti sto je taj pokret isto kao i Pravda naseg zamenika gradonacelnika tako ce biti i sa ovim pokretom sve ce to biti SNS.Zivi bili pa videli.

  • nista cudno svako sa svakim 1. februara 2017., 12:34 am

   Stranke su preduzeca, a ne ideologije, odavno funkcionisu na finansijskim osnovama, sto nije strano demokratama koje su izbore dobijalle parama, a narod hrli, kao i male partije u vlast zbog materijalizma zato sto tamo realizuje diplomu, posao, sigurnost, koju ne moze da mu pruzi onaj ko nije na vlasti i spreman je da plati cenu clanstvom, glasanjem, sto je najnormalnije. Secam se kad je DOS srusio Milosevica, pa pomocu socijalista u Leskovcu srusio vlast da bi seo u fotelje. Od tad ne verujem u ideologiju, samo u novcanik, kao i Nova Srbija, sada Pokret za bolju Srbiju. A onda je Zika otisao u radikaale, da bi i dalje ziveo politicki zivot.

  • Glasaci ne postoje 1. februara 2017., 10:11 am

   A kojim glasacima treba nesto objasnjavati.Sve to interesna-poluobrazovana rulja.Srbija bato…

 10. Ratko opsti poslovi 1. februara 2017., 7:06 am

  Milosevic i NS nemaju nikakve rezultate, neka napisu dve stvari koje su uradili za grad, a da nisu nacelnicke fotelja i fotelja clana GV, eee nema vise kad se formira jedinstvena uprava vrlo brzo nece ni to imati!

 11. Pokret“Za bolju Srbiju“ nije lokalni već okuplja sve gradske i opštinske odbore Nove Srbije na teritoriji Republike,a njih je recimo 90 procenata onih koji se ne slažu sa ovakvom iznenadnom promenom kursa Velimira Ilića.Takođe,u ovaj pokret će ući i ozbiljan broj lokalnih grupa građana.

  • Ne slažete se sa čovekom posle koga ste došli u stranku? Ajde pošteno, kažite, „čuvamo radna mesta, naredio Cobi“ , a ne da ovde pričate neke budalaštine, kao mnogo ste odgovorni, pa se sekirate za narod. A sve kadar, bez koga bi opština propala. Nego, ko sad vozi ekipu iz Miroševce, pošto je Bivolče prešao u SNS? I drugo, znam koliko ste (ne)pismeni, ali aman „okuplja SVE odbore, a njih je 90 posto“??? Pa od kada je 90 posto = sve?

 12. Dakle, one dame ispod Plavog mosta u Beogradu su za ove nase politicare preletace postenjacine. Bar imaju svoj cenovnik.

 13. Ne rade to oni zato što vole naše pare, što su srasli sa foteljama i što im van politike nema opstanka . Ne, ne. Čista ideologija je u pitanju i briga da nama građanima bude bolje. Velja Ilić (mada mi uz njega više ide ime koje su mu dali Indexovci) je krenuo stranputicom koja ugrožava boljitak nas, građana, a ovo je ekipa koja će nas izvesti na pravi put. Oni noćima nisu spavali od brige zašto je Velja krenuo stranputicom. Plašili su se za našu budućnost a onda je u snu stiglo proviđenje i javila su se dva anđela, lokalni i republički šef svih anđela i put se ukazao. Konačno i mi građani možemo da odahnemo. Na „pravom“ smo putu zajedno sa njima. U tri lepe…

 14. Posten neki svet…
  Drza im drzavna kasa nego partijski ideali…
  Jasno pokazuju kakava je politika na ovim prostorima…

 15. Koliko se secam isti ti sa slike su doekivali Velju u svojim dvoristima sa trubacima i volom na raznju…A sad vlast sladja od Velje…

Comments are closed.