(Ne)običan razgovor sa Stefanom Tićmijem – NE! NE! TO NIKAKO!

(Ne)običan razgovor sa Stefanom Tićmijem – NE! NE! TO NIKAKO!
Podeli:

Njegovu knjigu „Ja sam Akiko“, u izdanju „Lagune“ možete već kupiti u knjižari „Kultura“ po ceni od 300 dinara, a od ponedeljka i u njižari „Stošić“.

Velika promocija njegovog prvog dečjeg romana zakazana je za septembar u Beogradu, a zatim će biti, kako obećava, i u rodnom Leskovcu.

Ovaj Leskovčanin, koji je široj javnosti postao poznat kao osoba koja je prva prevela poeziju na znakovni jezik, nakon objavljivanja svoje druge knjige dobio je pozive da gostuje na svim nacionalnim televizijama,a on se ipak odlučio da najpre razgovara sa nama.

Šta misli o postignutom uspehu, o našoj deci,  ali i o Ceci i Vučiću, pogledajte u (ne)običnom intervjuu koji smo u našem studiju uradili sa ovim mladim književnikom:


Podeli:
 1. Komšija iz centra 23. juna 2018., 1:37 pm

  Drago mi je da još postoje normalni ljudi!!!
  Momak svaka ti čast

 2. Vucic je voljeni predsednik a Ceca mama ciji sam fan!

  1
  9
 3. Uzivaj u uspehu.Jos puno naslova ti zelim ko god da je izdavac.

  3
  1
 4. Ticmi, meni je Laguna na finjaka odg.da do 2020.g.ne citaju rukopise.

 5. Nova poetika je za roman U potkrovlju Barbara trazila mi 800eura s ugovorom.A,ne,ne!!!

 6. Leskovcanin, svojim pseudonim brukas najstarije glasilo, primitivna ti je skracenica jbt.Ti si seljanin!?

  1
  9
 7. Ticmi bi ponajmanje zeleo da polemisem sa kukavicom koja me vredja iza pseudonima:leskovcanim.Alo bre nisi ti napisao roman Ja Akiko!?

 8. Nisam ratni zlocinac pa da nisam za covecanstvo!A ovo su niski udarci nekog ko me zna,ali je moralni patuljak da se predstavi javnisti, jer je plasljivko!?

  1
  2
 9. Gledao sam da vidim knjigu Ja Akiko u knjizari Stosic, nema lepseg osecaja nego videti svoju knjigu u izlogu treba doziveti to!?

Comments are closed.