Nije izdržao: Preminuo mladić povređen u eksploziji

Nije izdržao: Preminuo mladić povređen u eksploziji
Podeli:

S. J. iz Leskovca, koji je bio teško povređen u eksploziji u Donjem Sinkovcu, preminuo je danas na VMA, prenosi Infocentar Juga.

Jović je 30. januara povređen u ekploziji koja je izbila dok je sa svojim drugom Ivanom Spasićem popravljao automobil, a obojica su sa velikim opekotinama hitno prebačeni na VMA.

 Iza sebe je ostavio suprugu i maloletnog sina.

Kako prenosi ovaj portal, Ivan Spasić je danas operisan i njegovo stanje je za sada stabilno.

(Infocentar juga)


Podeli:
 1. Nije vreme za pametovanje, ali plin je nestrucnim cackanjem veoma opasan. Jadna njegova porodica, pokoj mu dusi :(

 2. ljudi nije bila nikakva explozija niti plina niti kola nema veze sa mozgom popravljali su potapajucu pumpu za gorivo u prizemlju kuce gde je Ivan zivi i nakon nestrucnog povezivanja i pranja pumpe u kanti sa benzinom doslo je do nekontrolisane vatre po sobi a inace ivan je Sašin zet.desila se jedna katastrofa.

  • Goran Djokic 06.02.2017., 23:11

   Benzinom se nikad ne radi u zatvorenom prostoru bez predhodno obezbedjene prinudne ventilacije pogotova ako je prostor mali i jos opasnije sa niskim plafonom. Benzin je lako isparljiv a benzinske pare su eksplozivne i lako zapaljive, sto znaci benzinom samo na otvorenom prostoru da pare imaju slobodno isparenje u atmosferu. Eksplozije je bilo para je izazvala eksploziju koja je potpalila i ostatak benzina u kanti, a sve je izazvano samo varnicom koja se javila prilikom prikljucenja na akumulator ili na naponsku mrezu, Eksplozija nije bila bucna ali je bila burna Benzin u tecnom stanju oslobadja oko 1000 C, ali para je opasnija u pari ima Etina on sagoreva burno i odaje oko 2300 c pot5pomognut kiseonikom preko 3000 c, ta temperatura naglo podigne temperaturu ostatka vazduha u prostoriji a to treba udahnuti u pluca i izdrzati na kozi Grska je bila ZASTO BENZIN, sve te pumpe je moguce probati radionicki i sa naftom koja je mnogo bezopasnija, ili na kraju i vodom.

 3. Patice za tobom tvoj 42 :(

 4. Goran Djokic 06.02.2017., 22:30

  Tuga, jedan nepromisljen potez, na izgled benigni, a veoma opasan. Sudbina kad oce da se desi desi se. Neka mu je laka zemlja.

 5. Ja jesam elektronicar ali znam da se rezervoar i pumpa potapajuca u rezervoaru nikad ne popravljaju ,,nego se kupi polovna ispravna ili nova,,neznanje i hrabrost su najskuplje opcije,,saucesce porodici

Comments are closed.