Nikako da prodaju sve lokale

Nikako da prodaju sve lokale
Podeli:

Na današnjem javnom nadmetanju za prodaju preostalih novoizgrađenih lokala na pijaci u ulici Kralja Petra Prvog, od ponuđenih 9 lokala prodata su četiri.

Za učešće na licitaciji stiglo je pet prijava – za jedan lokal stigle su dve, a za preostala tri po jedna prijava

Tri lokala prodata su po početnoj ceni od 4 459 320 dinara, a jedan po ceni od 4 682 286 dinara.

Lokali koji nisu prodati, dva lokala u zgradi broj dva i tri lokala u zgradi broj tri, biće ponuđeni na novom javnom nadmetanju koje se očekuje na jesen.

Do sada je od prodaje lokala na pijaci prihodovano  oko 45 miliona dinara, a za njihovu izgradnju investirano ukupno 35 miliona.

(Kraj)


Podeli:

Ljutili se ne ljutili ovp je najbolji posao lokalne samouprave ikada…i jedini na kome se nešto zaradilo

He he he pa kakav je zo „dobar posao“ ako ja imam proizvod koji neće niko da kupi. Si ti bunike jeo? Koga ti zajebavaš? Sebe?

Jer znam ljude koji znaju ljude

Ti si jedna duboko nesrećna i očajna osoba. Może li ti se nekako pomoći?

Ako ulžiš u posao 5 i dobiješ 7 to je dobar posao..retarde koji nikad više na vlast nećeš da dodješ jer je potreban iq preko 80 da se sruši čak i ovakva vlast…pijaca je, za leskovačke uslove, lepa a posao je odličan za gradjane…

dislokacija,,projekat ludog milenka…promasena investicija i lokacija

Dal sve to iskuca na pauzu? BraO

Na zavodu …da te informisem…

Ma ti si dalabu komada 1 šarenog mozga

Najveca pljacka je na pijacu tu se okrece cista para ko kontrolise koliko i kome je trosarinac naplatio pola u svoje djepove.Treba na ulazu u pijac svaki pijacar da plati lepo i uzme racun pa kad dodje kontrola bice sve u redu.Ovako trosarinci kome zele daju racun nekome uzmu novac i puste ih isti su ko carinarnici!

Ne razumem zasto ste svi protiv ovog „te ti joe spy“.Ja delim njegovo misljenje jer u ovom poslu oko pijace izgleda sve javno.A cim je javno onda su i manje sanse da “ zaluta“ neki dinar.

Ha ha ha! Molim redakciju da gornji komentar komentatora Rajko uvrsti u konkurenciju najduhovitijih komentara godine. Rajko, druže, pa upravo zbog toga što je delimično javno zato i lokali ne mogu da se prodaju. A da je baš bilo 100% javno, ne bi se ni ovo prodalo.