Nikako da prodaju sve lokale

Nikako da prodaju sve lokale
Podeli:

Na današnjem javnom nadmetanju za prodaju preostalih novoizgrađenih lokala na pijaci u ulici Kralja Petra Prvog, od ponuđenih 9 lokala prodata su četiri.

Za učešće na licitaciji stiglo je pet prijava – za jedan lokal stigle su dve, a za preostala tri po jedna prijava

Tri lokala prodata su po početnoj ceni od 4 459 320 dinara, a jedan po ceni od 4 682 286 dinara.

Lokali koji nisu prodati, dva lokala u zgradi broj dva i tri lokala u zgradi broj tri, biće ponuđeni na novom javnom nadmetanju koje se očekuje na jesen.

Do sada je od prodaje lokala na pijaci prihodovano  oko 45 miliona dinara, a za njihovu izgradnju investirano ukupno 35 miliona.

(Kraj)


Podeli:
 1. Te ti Joe spy 06.07.2017., 17:43

  Ljutili se ne ljutili ovp je najbolji posao lokalne samouprave ikada…i jedini na kome se nešto zaradilo

  • Jer znam ljude koji znaju ljude 07.07.2017., 03:30

   Ti si jedna duboko nesrećna i očajna osoba. Może li ti se nekako pomoći?

   • Te ti Joe spy 08.07.2017., 09:05

    Ako ulžiš u posao 5 i dobiješ 7 to je dobar posao..retarde koji nikad više na vlast nećeš da dodješ jer je potreban iq preko 80 da se sruši čak i ovakva vlast…pijaca je, za leskovačke uslove, lepa a posao je odličan za gradjane…

  • Šoferšajbne za decu 12.07.2017., 15:24

   He he he pa kakav je zo „dobar posao“ ako ja imam proizvod koji neće niko da kupi. Si ti bunike jeo? Koga ti zajebavaš? Sebe?

 2. Sima Original 07.07.2017., 14:03

  dislokacija,,projekat ludog milenka…promasena investicija i lokacija

 3. Najveca pljacka je na pijacu tu se okrece cista para ko kontrolise koliko i kome je trosarinac naplatio pola u svoje djepove.Treba na ulazu u pijac svaki pijacar da plati lepo i uzme racun pa kad dodje kontrola bice sve u redu.Ovako trosarinci kome zele daju racun nekome uzmu novac i puste ih isti su ko carinarnici!

 4. Ne razumem zasto ste svi protiv ovog „te ti joe spy“.Ja delim njegovo misljenje jer u ovom poslu oko pijace izgleda sve javno.A cim je javno onda su i manje sanse da “ zaluta“ neki dinar.

  • Ha ha ha! Molim redakciju da gornji komentar komentatora Rajko uvrsti u konkurenciju najduhovitijih komentara godine. Rajko, druže, pa upravo zbog toga što je delimično javno zato i lokali ne mogu da se prodaju. A da je baš bilo 100% javno, ne bi se ni ovo prodalo.

Comments are closed.