Nišlije se čituljom oprostile od osnovača Plejboja

Nišlije se čituljom oprostile od osnovača Plejboja
Podeli:

Od Hjua Hefnera, osnivača Plejboja koji je juče umro u 91. godini, njegovi poštovaoci u Nišu su se oprostili čituljom u lokalnim „Narodnim novinama“.

Oni su u čitulji kratko napisali „Poslednji pozdrav našem bratu“ i „Zauvek tvoji prijatelji“ i potpisali se uglavnom svojim nadimcima.

Nišlije koje su se oprostile od američkog milionera i medijskog magnata, organizovale su se spontano kada su čuli za njegovu smrt.

Kazali su da svi godinama kupuju „Plejboj“, ali da to nije i jedini razlog, već da ih je „oduševljavao pozitivan stav Hjua Hefnera“, a naročito njegovo protivljenje napadu NATO na SRJ 1999. godine.
B.LJ.


Podeli:
 1. #Dirty Motherfucker 29. septembra 2017., 2:21 pm

  Jooj, ljudi moji…Ludog li naroda. Grešan je vremešni Hju, trebao je da se zalaže za još žešće bombardovanje.
  0  0
 2. „Nišlije“ se oprostile od Hju Hefnera? Mogu li ja u ime SVIH leskovčana da napišem a da vi objavite da je crkla najpoznatija bogata pedofilčina (on 90 godina – devojke 18-20-22) koji je legalno u kući držao belo roblje? Ne bi bilo fer, jel da?
  0  0
  • Urose moze samo da ti bude krivo sto ti nisi na njegovom nestu,jer da jesi i ti bi to radio ko i ja ko i 90% muske populacije,onih koji su normalni koji nisu pederi,a pedofil nije jer su sve te kurve koje je drzao bile punoletne i svojom voljom su tu dosle jer se prodaju za pare.
   0   0
   • Što bi mi bilo krivo? On već par dana mirie cveće odozdo. A mora se priznati da život posle šezdesete i nije neki kvalitetan život.
    0    0

Comments are closed.