NIŠTA NEMA DŽABE: Evo koliko nas zapravo košta „Žikina šarenica“

NIŠTA NEMA DŽABE: Evo koliko nas zapravo košta „Žikina šarenica“
Podeli:

Dve emisije „Žikine šarenice“ emitovane prošlog meseca iz Leskovca nisu bile besplatne i Leskovčane će njihova realizacija da košta nešto više od 3 i po hiljade evra.

Iz budžeta grada će se RTS-u isplatiti 429.811 dinara jer je Turistička organizacija Leskovca sklopila ugovor sa javnim servisom po kojem smo bili u obavezi da ekipi koja realizuje ovu emisiju pružimo logističku podršku i platimo im smeštaj.

TOL se ovim ugovorom obavezuje da bez naknade obezbedi smeštaj (dva noćenja sa doručkom) za RTS ekipu (predviđeno do 70 članova) u ugostiteljskim objektima“, tek je deo ovog ugovora.

„Žikina šarenica“ je iz Leskovca emitovana u okviru produžene programske akcije „Letnji Karavan“ čiji je cilj bio da se više programskog prostora posveti gradovima, a time i regionimau Srbiji.

Ovde možete da pogledate obe emisije emitovane uživo na nacionalnom servisu.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Naravno da ništa nema za dž. Korist koja se dobila od ovoga, za Šarenicu gleda ceo svet, 100 puta je veća od ovog novca. Inače, kod Srba je običaj da se gost ugosti. Pa i kada naše delegacije idu na seminare i u državničke posete idu od troška domaćina

  • Onda ih dovuci svojoj kući kao pravi domaćin pa o svom trošku se prose.avaj a ne od naših para.

  • Jbt taj tvoj „ceo svet“. Gleda to nekoliko stotina gastarbajtera koji su mnogo bitan svestki faktor. Kažu da su svake subote i nedelje kad je termin Žikine seljane, Putin i Tramp onlajn, zajedno gledaju, komentarišu i dive se uspesima Srbije i onom izopačenom što vi nazivate „Srpska kultura“.

   • Izopaceni su vasi stavovi cim mozete da o svom gradu govorite sa toliko mrznje. Emisja je bila veoma lepa i predstavila Leskovac u jednom drugacijem svetlu, onakav kakav je danas, mnogo lepsi, cistiji, bogatiji nego pre par godina.

    • Ne govorim ja o svom gradu „sa toliko mrznje.“ Ja samo prezirem način na koji je predstavljen MOJ GRAD, a s obzirom da ne lažem kao ti, nego sam realan, Leskovac volim sigurno 10 puta više od tebe partijske prodane duše.

  • Lale, Šarenicu gledaju uglavnom penzioneri. I to ne svi!

 2. Ок је али термин емитовања скроз промашен,требало је то урадити када је карневал,роштиљијада…тако нешто.Овако ем ништа конкретно ем киша све уништи

 3. ISTINA JE UVEK NA VIDELO IZASLA 20. novembra 2017., 1:40 pm

  Po meni cifra je ok valjda ce biti neke koristi ali me nasmeja predvidjeno za sedamdeset osoba pa oni li snimaju nastavak Avatara

 4. Meni mi se plakalo 20. novembra 2017., 3:04 pm

  Objavite mi komentare, duše prodane! Kukavice, čega se plašite? Samo sam napisao od čega mi se najviše plakalo tokom gledanja emisije.

 5. Opet ponavljam uobičajeni postupak. Uostalom novac nije ukraden, pronever nego je dat našem javnom servisu, jedinoj preostaloj televiziji koja drži balans. I drugo, Šarenica tako funkcioniše decenijama u svim mestima

 6. Toliko toga je poslednjih godina uradjeno, da je Leskovac postao grad kojim treba da se ponosimo i prezentujemo sve postignuto. Rostiljijada, Karneval,Life,Leskovacko leto, Dan leskovacke muckalice, Dani ajvara,Dani visnje, Dani paprike u Lokosnici, Jasunjski manastiri, Vucjanka…sve to treba prikazati na najgledanijoj nacionalnoj televiziji, da se zna da Leskovac ima cime da se pohvali, a Leskovcani cime da se ponose.

 7. Kao sto ste i napisali, sustina je da se u Sarenici predstavi sto vise srpskih gradova, a Leskovac, kao peti grad po velicini, zasluzuje da se nadje u programu, imamo sta i da pokazemo.

 8. krivicna odgovornost gradonacelnika za rasipanje narodnih para umesto pomoci bolesnima

Comments are closed.