U Nišu na dočeku oko 5.000 ljudi

U Nišu na dočeku oko 5.000 ljudi
Podeli:

Novu godinu na Trgu kralja Milana u Nišu dočekalo je oko 5.000 ljudi, a slavlje uz grupu Van Gog, trubača Dejana Petrovića i njegov Big bend proteklo je mirno, izjavili su u niškoj policiji i Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

U novogodišnjoj noći nije bilo ni saobraćajnih nezgoda sa povredjenim licima. Zabeležene su samo dve nezgode sa manjom materijalnom štetom

Noć je protekla mirno, incidenata i remećenja javnog reda i mira nije bilo ni na javnim mestima ni u ugostiteljskim objektima„, kazali su u policiji.

Prema rečima lekara Hitne pomoći minula novogodišnja noć bila je mnogo mirnija od nekoliko prethodnih, čak i sa smanjenim brojem poziva hroničnih bolesnika.

Nešto manje od deset lica primljeno je zbog preteranog konzumiranja alkohola, a jedno lice lakše je povredjeno u tuči„, rekli su u Hitnoj pomoći.

Nekoliko minuta iza ponoći u niškom porodilištu rođena je prva beba i to devojčica. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je po tradiciji, obišao porodilište u novogodišnjoj noći i majci prvorođene bebe uručio prigodan poklon.

Bulatović je tokom noći obišao i dežurne radnike u JKP „Mediana“, Gradskoj toplani, policiji i vatrogasnoj jedinici.


Podeli: