Nišville 2015. u znaku volonterstva – počinje prijavljivanje

Nišville 2015. u znaku volonterstva – počinje prijavljivanje
Podeli:

NIŠ – Nišville jazz festival na dan kada su volonteri širom Srbije krenuli u borbu protiv poplava otvara poziv za ovogodišnje heroje festivala.

Nišville će šestu godinu zaredom održati status festivala džeza i volontera, čime jasno potvrđuje opredeljenost preuzimanja društveno odgovorne uloge u razvoju i edukaciji mladih. Kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 1400 volontera, počev od 2010. godine. Za 5 godina volonterski tim je okupio mlade iz preko 20 zemalja. 2012. godine je tim dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos promociji i razvoju kulture, a krajem 2013. je volonterski program proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

„Pozivamo sve zainteresovane volontere i volonterke iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji događaja i postanu deo velike muzičke manifestacije. Na predstojećem festivalu biće angažovano 400 volontera/ki raspoređenih u 12 sektora, navode nadležni iz Nišvila.

Da biste se prijavili potrebno je da imate minimum 15 godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvillu podrazumeva aktivizam od 7. do 17. avgusta ove godine, rad je organizovan smenski i odvija se po svim pravilima volonterskog menadžmenta, a u skladu sa Zakonom o volontiranju Republike Srbije.

Prijavljivanje se vrši na sledeći način:
1. preuzmite prijavni formular koji se nalazi na www.nisville.com,
2. popunite prijavni formular i
3. pošaljite PRIJAVNI FORMULAR zajedno sa FOTOGRAFIJOM na e-mail volunteers@nisville.com.

KONKURS JE OTVOREN DO 10. JULA 2015. GODINE!

Zakasnele i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju isključivo e-mailom u roku do sedam dana po zatvaranju konkursa. Intervjui će se održati u drugoj polovini jula.

Selektor volontera i koordinator volonterskog programa je Marjan Doca Cvetković.

(Kraj)


Podeli: