Nova stranka:Nije SNS osnivač Toplane pa da određuje njenu poslovnu politiku,

Pozivamo GO SNS u osnivanju (pokušaju) da se bave svojim unutarstranačkim pitanjima, a da funkcionisanje gradskih komunalnih sistema prepusti osnivaču, odnosno gradu, navodi se u saopštenju Nove stranke.

Nova stranka:Nije SNS osnivač Toplane pa da određuje njenu poslovnu politiku,
Podeli:

NIŠ – Popuštanja lokalne samouprave u slučaju isključenja korisnika gradske toplane i najave proširenja kruga subvencioniranih korisnika usluga po oceni Nove strankedskog još jedan su pokušaj kupovine vremena.

Nova stranka ukazuje da se u prvi plan da se umesto osnivača stavlja Gradski odbor Srpske napredne stranke, kao neko ko će doneti odluku o relaksiranju odnosa na relaciji gradska toplana – potrošači.

„Nije srpska napredna stranka osnivač toplane, pa da određuje njenu poslovnu politiku, već su nažalost, kadrovi ove stranke, nesposobni za sve osim da slušaju naredbe iz centrale, upropastili ovo javno preduzeće a građane doveli u dužničko ropstvo.. Pozivamo GO SNS u osnivanju (pokušaju) da se bave svojim unutarstranačkim pitanjima, a da funkcionisanje gradskih komunalnih sistema prepusti osnivaču, odnosno gradu, navodi se u saopštenju Nove stranke.

Najave olakšanja isključivanja sa sistema centralnog grejanja, subvencionisanja dela računa ekonomski najugroženijih građana i razjašnjenja računa za grejanje, o kojima će biti reči na nekim od “narednih sednica gradskog veća“ i „Skupštine grada u septembru“, samo su kupovina vremena i pokušaj da se koliko toliko smiri situacija, dodaje se u saopštenju.

(Kraj)


Podeli: