Novac zarađen u SAD ulaže u Leskovac

Novac zarađen u SAD ulaže u Leskovac
Podeli:

Leskovčanin Igor Stojanović Beli večeras je u prisustvu prijatelja i vatrometom obeležio svoj ulazak u ugostiteljski biznis, odnosno, otvaranje hotela sa restoranom „Bell“ u centru Leskovca.

Reč je o hotelu „Đermanović“, koji je Stojanović nedavno kupio.

Ovaj bivši košarkaš „Zdravlja“ i njegov kasniji direktor, ima svoj biznis u Americi, a novac zarađen preko okeana ulaže u rodni grad, gde je, kako kaže, odlučio da živi. Stojanović je i vlasnik informativnog portala Dnevnik juga.

M. Ivanović

 


Podeli:
 1. BRATISLAV PACI PAVLOVIC 19. septembra 2017., 8:11 am

  KAMIONDZIJA-FENIX-NAPRED BELI
  0  0
  • Svaka čast gospodinu Stojanoviću. On je pravi lokalpatriota i ovakvim svojim postupcima je pokazao svima kako se voli svoj grad. Otvaranjem ovakvog objekta obogatio je kulturno-zabavni život u našem gradu i otvorio nova radna mesta. Nadam se da će se neko setiti da gospodina Stojanovića predloži za oktobarsku nagradu zbog doprinosa razvoju grada.
   0   0
 2. E Pero,Pero.
  0  0
 3. Hahaha. Sta drugo da kazem osim da se iskidam od smeha. Pa nista, eto, nek radi covek, ako uposljenici budu imali redovne plate, ako bude uredno placao porez i ostale obaveze neka mu je sa srecom. A to, te gluposti o ulaganju americkih para u Leskovac to su price za glupake. Jugmediu ipak cita inteligentniji svet.
  0  0
 4. Ako je tako uspešan. Mogao bi da otvori i neku malu proizvodnju u zelenoj zoni(ćisto da ona zaživi ),npr.da uposli ljude po selima da sade papriku,krastavćiće,voće za njega,da pravi ajvar,turšiju,rakiju,…..da sve to prodaje u Ameriku.
  0  0
  • Otvorio je ono gde je sebe pronašao. Umesto da čestitate, vi ste cinični. Imamo na stotina uspešnih poljoprivrednika, neka naprave zadrugu i neka naprave nešto na zeleboj zoni koju pominjete.
   U svakom slučaju jeste za pohvalu što novac zarađen u Americi čovek uložio u rodni grad. Bilo bi dobro kada bi i drugi kremnuli njegovim stopama. Moje čestitke!
   0   0
  • Znam da može, al neće zinat 19. septembra 2017., 1:59 pm

   Ma nee…Nema potrebe da se takav gospodin direktno bakće poljoprivredom. S obzirom da je toliko ugledan dovoljno je da samo izlobira izvoz voća i povrća iz našeg kraja u Sjedinjene Države, EU ili, zašto da ne, u Rusku Federaciju. Neka uzme procenat od svake tone i eto uspeha nad uspesims. Uspesan on, uspesni poljoprivrednici, uspešniji grad…
   0   0
 5. И није „купио“ него „закупио“.
  0  0
 6. Šef treće s\' mene 19. septembra 2017., 1:02 pm

  Redakcijo, ako ne objavljujete komentare poslate posle ponoći, molim vas do to jasno naznačite na sajtu.
  0  0

Comments are closed.