Novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Podeli:

Lider SNS i još aktuelni predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić biće novi predsednik Republike Srbije, pokazuju svi nezvanični rezultati.

U toku je obraćanja Vučića, koji kaže da je na osnovu prebrojanih rezultata sa 81 biračko mesto, on dobio preko 2 miliona glasova, od 3.7 miliona građana Srbije izašlih na birališta.

Osvojio je, prema njegovim navodima, 400.000 hiljada glasova više od svih preostalih 10 kandidata za predsednika Srbije.

Milica Ivanović

 


Podeli:

Srbija je večeras zemlja najponosnijih ljudi! Srbija je dobila predsednika kakvog zaslužuje! Naš Aleksandar Vučić će u narednoj deceniji od Srbije napraviti državu, vrednu poštovanja u svakom smislu i zemlju u kojoj će se živeti bolje nego u većini evropskih država.

Ponosni građanine, u potpunosti se slažem sa drugom rečenicom iz tvog posta, Ostatak nije vredan komentara.

Opet uvrede! Stidite se Vaših komentara! Kada sledećeg puta želite da napišete nešto negativno, samo se setite magičnih 70% i vratićete se u realnost.

Zašto bih se stideo- pomenuta rečenica je iz Vašeg komentara, dok ostatak ne komentarišem.

Glasali ste, gledajte. Nemoj neko u radnju da mi dodje i da mi se zali kako je lose, kako se tesko zivi, ima ga izbacim napolje!

E baš ću dođem na dva-tri mrzla zajčerska da ti se žalim, baš da vidim kako će me izbaciš :-)

Цојле, брат од чичу на Манојле

Sa Vucicem do kraja. Mrak, mrak napolju je tama.

Istorija klasnih borbi
Oni koji su glasali za Jankovića su mahom liberali i pripadnici sitne buržoazije i srednje klase. Izborni rezultati Jankovića odgovaraju njihovom broju (odokativno). Ova klasa je tek pod političkim i ekonomskim monopolom SNS-a počela rapidno da gubi privilegije u postojećem sistemu i sada su u fazi panike, kada predosećuju da bi, ako se ovako nastavi, mogli završiti u istim uslovima kao i mi, „obični“ gradjani. Zanimljivo je, a i komično, što je to njihova najveća noćna mora. Stoga histerišu i vrište na sav glas kako će odseliti iz Srbije pre nego da tako nešto dozvole. Naravno, još uvek imaju sa… Opširnije »
Istorija klasnih borbi
Kako nijedan od kandidata nije gradio kampanju na platformi antikapitalizma i antiimperijalizma, nije obećavao nacionalizaciju ekonomije i šut kartu stranim eksploatatorima, veća radnička i socijalna prava, ukidanje Zakona o radu, besplatno obrazovanje i druge pro-socijalističke mere, oko 50% biračkog tela nije videlo u njima nikakvu opoziciju vladajućoj stranci. Ono što su gradžanima značajne razlike između Vučića i Jankovića, sirotinji su apsolutno beznačajne.Među onima koji su dali glas Vučiću, pored očigledne podrške krupne buržoazije, takođe imamo dobar deo siromašnih slojeva koji, ne samo da ne vide građansku opciju kao alternativno rešenje, već od nje i prezaju, s obzirom da je proces… Opširnije »
Ono što je sada realno: pokušajte da organizujete svoje živote u skladu sa time da se vlast neće menjati još najmanje pet godina. Zajebite uzaludne nade, gubite vreme. Prestanite da krivite Vučića pre nego što dobro preispitate sebe. Ako za vas ovde nema mesta, ako mislite da vredite više nego što dobijate, razmislite još jednom. Ako je i posle toga odgovor isti, ..iga, idite negde. Ne pitajte gde, samo krenite zapadno odavde. Mada ni na ostalim stranama sveta nije tako loše. Bojim se međutim, da dobar broj ne bi preživeo tamo kao ni ovde. Inače bi već otišli.Nije Vučić problem.… Opširnije »

Pa Vučić ili reorganizovani otpaci opozcije za koju već znamo, videli smo to, nije sposobna za bolje od njega. Možda su nežniji, kulturniji, manje autokratski nastrojeni i sve to, ali to je malo i ne menja posebno naše živote. Naravno, uvek imate i drugu mogućnost, da filozofirate na društvenim mrežama, bavite se kobojagi nekom gerilom, kukate i slinite. I čekate potop.
Tek kad uradite sve što se mogli sa svojim životima u datim uslovima očekujte promene i u zemlji.
Eto tako meni izgleda ovo prvo jutro Nove Vučićeve ere.