Novi trener „Dubočice“: Pisaćemo novu istoriju fudbala

Novi trener „Dubočice“: Pisaćemo novu istoriju fudbala
Podeli:

LESKOVAC – Za novog trenera prvog tima GFK „Dubočica“ imenovan je Siniša Stančić, nakon što je pre par dana ovaj klub napustio Miroslav Grujić zbog neisplaćenih zarada.

Stančić je jako optimističan i za Jugmediu kaže da je već održao treninge sa igračima.

„Ekipa je dosta podmlađena. Svi igrači su tu oko 20 godina i na njih se oslanjamo. Nadamo se da uđemo u viši rang takmičenja, da uđemo u Zonu. To je najveći izazov i za mene i za igrače a uz pomoć rukovodstva kluba nadam se da to i ostvarimo. U svakom slučaju, krenuli smo u pisanje nove istorije Dubočice“, ističe novi trener.

Stančić,  je do pre dva dana radio kao pomoćni trener “Jedinstva” iz Bošnjaca.

(Kraj) dum


Podeli:
 1. Uzeše semafor,nema vode….za brata Stanču ostaše stative ,pošto će Gruja da odnese prečku!Hoće li se Tatko na grad smilovati da isplati dugove F.K.Dubočice ,jer to su novci građana a ne njegovi!?Jedan od predloga je da svoje botove uskrati za koji sendvič,poneki su se baš udebljali….

 2. Dubocica je imala istoriju pa je ugasio Sasa Pesic I formirao novu dubocicu a onda je Mesko ugasio I tu novu dubocicu I Djoka formirao privatnu dubocicu a sad ce Stanca da pise istoriju privatne dubocice a na Kom stadionu bez struje, vode nisam siguran da mogu bez vode i struje da se takmice I u Jablanockoj ligi aj da vidim Koja ce komisija da primi stadion I dozvoli da se tu odigravaju utakmicu.

  • gradjani vi plaćajte- klubovi ne moraju 13. februara 2016., 11:15 pm

   Ma mogu oni sve. Šerif će naredi da im puste i struju i vodu i kanalizaciju. Ima da im puste i direkciju, sva preuzeća će im puste sa svem komunalac na čelu. Gde god su njegovi direktori ima da naredi da se dugovi zaborave. Gradjani će da plaćaju s kamatu, a klubovima i gradu da se otpiše svaki dug. Ko bi normalan inače prihvatio da vodi klub bez pare, da mu nisu obećali način da će dugovi da nestanu.

 3. Sportski stručnjak 13. februara 2016., 10:06 pm

  O kojoj istoriji ti pričaš. Pa taj privatni grafički klub postoji dve godine, lažno se predstavlja da je gradski, a u njemu su i dalje najveće štetočine fudbala u Leskovcu. Da li će tu istoriju pisati Meskar ili možda Mitar Dinčić ili možda Dragan bankar. Samo vam još Stevica Djani i Duško Žurnal fale, pa će i ova Dubočica biti prošlost kao i one dve prethodne. Ej ljudi, dozovite se pameti, ,, mrtvak,, se ne može oživeti.

 4. Bravo za Djkku i lokalnu vlast koja ga podrzava i gura klub. Dobar izbor trenera, jeste da je kao trener Predejana izbacio Dubocicu iz lige kad je igrao nereseno na nasem stafionu. Ali to je profesionalizam. Zato je on sad tu gde jeste

  • Sportski stručnjak 16. februara 2016., 12:26 am

   Ova Dubočica je PGK – privatni grafički klub. Neka je gura od svojih para A ne od mojih i naših. Svaka šuša bi sa tuđe para mogla to što radi i on. Dajte da vidimo ruku u njegov džep. Ili možda ima,, zmiče,,.

Comments are closed.