NPS: Gašićeva ostavka jedino prihvatljivo izvinjenje

NPS: Gašićeva ostavka jedino prihvatljivo izvinjenje
Podeli:

LESKOVAC/NIŠ/VRANJE/- Povodom skandaloznog ponašanja ministra Gašića prema novinarki B92, lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je da je ostavka jedino prihvatljivo izvinjenje za ono što se dogodilo. 

„Izvinjenje koje je uputio ministar odbrane Bratislav Gašić moralo bi da se pretoči u neopozivu ostavku! Ministar je uputio izvinjenje i rekao da se kaje, a mi bismo trebali da mu verujemo na reč, iako je pre par meseci na sličan način uvredio i novinarku lokalne TV Vranje. Neopoziva ostavka je jedino što se može prihvatiti kao izvinjenje. Očekujemo reakciju premijera na ponašanje ministra iz Vlade Republike Srbije“ izjavio je Aleksić.

Ministar odbrane Bratislav Gašić  prilikom posete „Prvoj petoletki“ u Trsteniku izvalio prostačku opasku da „voli novinarke koje kleče“.

(Kraj)


Podeli:
 1. Socijaldemokrata 10 7. decembra 2015., 8:26 am

  Katastrofalna izjava koja bi trebala da implicira ostavku ili smenu.
  0  0
 2. Jednom dripac uvek dripac 7. decembra 2015., 9:22 am

  Nema menjanja i šminka spadne
  0  0
 3. Prostak prostacki, on se kao izvinjava. folirant. Ukapirao je (koliko je mogao) da je napravio sr.nje pa bi sad da se vadi. Voleo bih da ga vidim da neko tako nesto kaze njegovoj majci, sestri, zeni, dobroj prijateljici. Nego, postovane dame (verujte, totalno sam nestranacka licnost) kada budete glasale glasajte nekoga ko je COVEK, nekoga ko postuje majke sestre i supruge ovog naroda, ne dajte da nas vode ovakvi prostaci.
  0  0
  • Leskovac za sličnog spreman? 7. decembra 2015., 11:04 am

   Od stranu opzicione cigle, ovaj, bloka i njihovog kandidata? Spremni za masne viceve, spremni:D
   0   0
 4. Greška bi bila da joj je stao na nogu ili je odgurnuo,pa se ODMAH izvinio.Tad bi se izvinjenje moglo i prihvatiti.Sad ga Vučić mora smeniti da bi spasao sebe,ali se neće ništa promeniti,ova vlast polako ali sigurno napreduje ka odlasku sa pol. scene.Poštovane dame, kad budete sledeći put išle na glasanje,setite se ovog gafa i imajte na umu da je on ovde bio prirodan,da je to onaj pravi ON,opušten i prirodan.
  0  0
 5. DžUdža neotesani!
  0  0

Comments are closed.