NSZ sutra raspisuje konkurse za zapošljavanje

NSZ sutra raspisuje konkurse za zapošljavanje
Podeli:

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) raspisaće sutra, 14. februara,  javne pozive/konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

Saopštenje NSZ prenosimo u celosti, s napomenom da nije naznačena suma za Jablanički okrug, odnosno, ni za jedan okrug u Srbiji.

Akcionim planom zapošljavanja za 2018. godinu, koji je usvojila Vlada Srbije, predviđeno je da za aktivne mere zapošljavanja ove godine bude izdvojeno 3,65 milijardi dinara iz sredstava Nacionalne službe, kao i dodatnih 550 miliona dinara za osobe sa invaliditetom.

Svi javni pozivi/konkursi su otvoreni do 30. novembra 2018. godine, osim Javnog konkursa za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica i Javnog konkursa za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom, koji su otvoreni do 02.04.2018. godine, kao i Javnog poziva nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje i Javnog poziva nezaposlenima romske nacionalnosti za dodelu subvencije za samozapošljavanje, koji su otvoreni do 16.04.2018. godine.

Javni pozivi i konkursi Nacionalne službe za zapošljavanje biće objavljeni u sutrašnjem broju publikacije „Poslovi“, broj 764/765 i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje: www.nsz.gov.rs

Informacije o javnim pozivima i konkursima sva zainteresovana lica mogu dobiti i u svakoj organizacionoj jedinici NSZ ili putem Pozivnog centra NSZ, pozivom na broj: 0800/300-301 (besplatan poziv iz fiksne telefonije).

PRES NSZ


Podeli:
  1. Dragan Ilic 13.02.2018., 19:57

    Sad ce mi valjda daju pare.

  2. Hteo bih da konkurisem za javne radove hitno mi je potreban poso

  3. Dajte nam ko strancima 10 000 evra pa mozda i nesto bude. Sa 1000 evra nema ni za penziono i zdravstveno za godinu dana.

Comments are closed.