Obeležen Dan grada Leskovca (FOTO, VIDEO)

Obeležen Dan grada Leskovca (FOTO, VIDEO)
Podeli:

Ovogodišnje obeležavanje Dana grada Leskovca na tri lokacije najlepše je do sada osmišljeno jer je dobitnicima nagrada sa medaljom posvećena posebna pažnja, a svečanost je uveličana otvaranjem nove fabrike sa 80 radnih mesta za Leskovčane.

 

Najmlađi dobitnik nagrade iz Plivačkog klupa Leskovac

Najpre je 225 najboljih učenika, studenata i sportista dobilo nagrade u iznosima od po 10.000 do 40.000 hiljada dinara, potom je u Narodnom pozorištu održana svečana sednica Skupštine grada, koju je otvorio njen predsednik Alekandar Đurović, a potom je gradonačelnik Goran Cvetanović održao govor u kome je sumirao rezultate rada između dva oktobra, sa planovima za budućnost, koji možete u celosti pročitati OVDE , a u našim video klipovima poslušajte najznačnije delove tog govora.

 

Svi dobitnici oktobarskih nagrada i priznanja

 

Usledila je dodela pohvala zaslužnim pojedincima, i na kraju dobitnicima nagrada u vidu medalja, za koje su lokalne vlasti pripremile i na velikom platnu emitovale petominutnu prikaz svega oboga što ih je kvalifikovalo za to prestižno priznanje.

U pauzama glumice Narodnog pozorišta su uz pomoć kratkog filma prošle kroz istoriju Leskovca

Gradski hor Zvezdice, dobitnice medalje, otpevale su himnu Srbije-

 

DOBITNICI MEDLAJA

Dodelu medalja možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici.

https://www.facebook.com/jugmedia/

Milica Ivanović


Podeli:

Sramota!!! Slaviša DITS i Mladost ciglana da dobiju pohvalnicu. Zamislite, isti oni koji su zbog bliskosti sa „tatka na narod“ dobili kratku promociju u Žikinoj Šarenici. Trebate nagraditi i pohvaliti one koji su učinili nešto za grad, a ne za sebe ili vašu stranku.
Master matematičar… Uspeh za pohvalu. Znate li vi koliko doktora nauka imamo iz Leskovca koji su cenjeni u svetu?
Vodovod sa Kosarom na čelu. Ovo je već crni humor.
Toliko ste jadni da morate da nameštate pohvale i nagrade… Svojim trudom i radom ih sigurno nikad ne bi zaslužili!
Zašto niste pohvalili nekog ko nije u/blizak SNS-u?…..Funny people.

Nema smisla sto niste nagradili Think Tank Town

Zurka u kaficu,
trajanja 3 sata jednom godisnje?
Ne budite neozbiljni.

DITS I Mladost su i bez tatka priznati.Gradjani prepoznaju Mladost po standardu izvan Leskovca.Vodovod je vidim jedini sto bez gradskog i republickog budzeta pravi pare. Gradjani su zadovoljni kom.uslugom u poredjenju sa onom iz 20.veka. Sa istim monopolom, gazduje se domacinski.Gordana Savic, nikome ne smeta. Uvek dobrodosla da srusi jednu vlast i sa drugima udje u novu. To je znanje.Svima je dobra. Od 10 godina Lajfa, S.Conic je samo jednu godinu imala doprinos. Kad zateknes punu kucu, imas sta da razvijas, misli tatko na LIFFE. Amorozo i Zvezdice su biseri, al se finansiraju projektno.Maja se politicki zahvalila, obratila se i… Opširnije »

E koliko sigurnih glasova na nekim sledecim izborima. Samo rgijajte, uzivajte u cascavanju nagradama.

Ti uspesni leskovcani po svetu im nisu potrebni jer nisu sns aktivni (niti) clanovi.
Sta je sa mnogim ljudima I mladjim I starijim Leskovcanima koji su mnogo uspesniji od ovih ovde (narocito pojedinih „dama“)
?
I od kada Oktobarsku nagradu dobijaju deca osnovci?! U redu je za pojedine extremne talented studente ali ovo!
Sve je – ja tebi – ti meni!