Obeležen Dan grada Leskovca (FOTO, VIDEO)

Obeležen Dan grada Leskovca (FOTO, VIDEO)
Podeli:

Ovogodišnje obeležavanje Dana grada Leskovca na tri lokacije najlepše je do sada osmišljeno jer je dobitnicima nagrada sa medaljom posvećena posebna pažnja, a svečanost je uveličana otvaranjem nove fabrike sa 80 radnih mesta za Leskovčane.

 

Najmlađi dobitnik nagrade iz Plivačkog klupa Leskovac

Najpre je 225 najboljih učenika, studenata i sportista dobilo nagrade u iznosima od po 10.000 do 40.000 hiljada dinara, potom je u Narodnom pozorištu održana svečana sednica Skupštine grada, koju je otvorio njen predsednik Alekandar Đurović, a potom je gradonačelnik Goran Cvetanović održao govor u kome je sumirao rezultate rada između dva oktobra, sa planovima za budućnost, koji možete u celosti pročitati OVDE , a u našim video klipovima poslušajte najznačnije delove tog govora.

 

Svi dobitnici oktobarskih nagrada i priznanja

 

Usledila je dodela pohvala zaslužnim pojedincima, i na kraju dobitnicima nagrada u vidu medalja, za koje su lokalne vlasti pripremile i na velikom platnu emitovale petominutnu prikaz svega oboga što ih je kvalifikovalo za to prestižno priznanje.

U pauzama glumice Narodnog pozorišta su uz pomoć kratkog filma prošle kroz istoriju Leskovca

Gradski hor Zvezdice, dobitnice medalje, otpevale su himnu Srbije-

 

DOBITNICI MEDLAJA

Dodelu medalja možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici.

https://www.facebook.com/jugmedia/

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Sramota!!! Slaviša DITS i Mladost ciglana da dobiju pohvalnicu. Zamislite, isti oni koji su zbog bliskosti sa „tatka na narod“ dobili kratku promociju u Žikinoj Šarenici. Trebate nagraditi i pohvaliti one koji su učinili nešto za grad, a ne za sebe ili vašu stranku.
  Master matematičar… Uspeh za pohvalu. Znate li vi koliko doktora nauka imamo iz Leskovca koji su cenjeni u svetu?
  Vodovod sa Kosarom na čelu. Ovo je već crni humor.
  Toliko ste jadni da morate da nameštate pohvale i nagrade… Svojim trudom i radom ih sigurno nikad ne bi zaslužili!
  Zašto niste pohvalili nekog ko nije u/blizak SNS-u?…..Funny people.

  • DITS I Mladost su i bez tatka priznati.Gradjani prepoznaju Mladost po standardu izvan Leskovca.Vodovod je vidim jedini sto bez gradskog i republickog budzeta pravi pare. Gradjani su zadovoljni kom.uslugom u poredjenju sa onom iz 20.veka. Sa istim monopolom, gazduje se domacinski.Gordana Savic, nikome ne smeta. Uvek dobrodosla da srusi jednu vlast i sa drugima udje u novu. To je znanje.Svima je dobra. Od 10 godina Lajfa, S.Conic je samo jednu godinu imala doprinos. Kad zateknes punu kucu, imas sta da razvijas, misli tatko na LIFFE. Amorozo i Zvezdice su biseri, al se finansiraju projektno.Maja se politicki zahvalila, obratila se i poziciji i opoziciji, kao da umetnost to prepoznaje. Skruseni Bata slikar ne bi smeo da podigne kicmu, sve i da ume, jer Leskovcani ne prastaju uspeh. Kao da si kriv, sto si sposoban. Posle Demokrata koji su radili za sebe,sramota je stvarati za druge. Dobro je kad pljuju ljudi proslosti. A Marko treci put dobija priznanje grada.

  • sve bi bilo drugacije 12. oktobra 2017., 1:24 am

   Nema smisla sto niste nagradili Think Tank Town

 2. E koliko sigurnih glasova na nekim sledecim izborima. Samo rgijajte, uzivajte u cascavanju nagradama.

 3. Ti uspesni leskovcani po svetu im nisu potrebni jer nisu sns aktivni (niti) clanovi.
  Sta je sa mnogim ljudima I mladjim I starijim Leskovcanima koji su mnogo uspesniji od ovih ovde (narocito pojedinih „dama“)
  ?
  I od kada Oktobarsku nagradu dobijaju deca osnovci?! U redu je za pojedine extremne talented studente ali ovo!
  Sve je – ja tebi – ti meni!

Comments are closed.