PREZENTACIJA PROJEKTA ''AKADEMIJA ZA LIDERSTVO''

Obuka za predsednike opština

Obuka za predsednike opština
Podeli:

BELA PALANKA Projekat “Akademija za liderstvo -2017“, relaizovan u Bugarskoj i Makedoniji, predstavljen je  u Beloj Palanci i njegova suština je obuka opštinskih čelnika.

Prema rečima Žana Stanoevskog, predsednika fondacije Balkan Net, projekat će u narednoj godini biti realizovan i u Srbiji.

Preuentaciji su prisustvovali i predstavnici drugih opština u jugoistočnoj Srbiji, kao i Valentin Lazarov, predsednik Nacionalne asocijacije opštinskih službenika iz Bugarske i predstavnici fondacije Hans Zajdel iz Nemačke.

projekat_bela-palnak_1

Zamenik predsednika opštine Bela Palanka Miroslav Marinković, je govoreći o opštini Bela Palanka, njenim resursima i potencijalima, upoznao prisutne i sa projektima koji su do sada realizovani sredstvima iz fondova EU i putem programa prekogranične saradnje.

„Akademija za liderstvo – 2017“ je program interaktivne obuke posvećen predsednicima opština, opštinskim rukovodiocima i liderima iz Srbije. Program je prvenstveno usmeren na razvoj i unapređenje individualnih liderskih sposobnosti i tehnika onih koji se bave upravljanjem  organizacijama a jedan od ciljeva je i razumevanje značaja sprovođenja međunarodnih projekata i programa, kaže se u saopštenju

Tekst Z.Panić

Slike Opštinske uprave Bele Palanke


Podeli: