Obuke o novim tehnologijama za preduzetnike

Obuke o novim tehnologijama za preduzetnike
Podeli:

NIŠ – Za preduzetnike i predstavnike malih preduzeća iz jugoistočne Srbije NVO Eneka će organizovati više seminara i obuka iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija  kako bi osavremenili poslovanje i omogućili brži ekonomski rast.

To omogućava projekat „Promocija elektronskih komunikacija i informacionog društva među preduzetnicima i malim preduzećima u regionu Jugoistočne Srbije“.

Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare u Media centru, obuke su osmišljene tako da pokriju sve oblasti sa kojima se preduzetnici susreću u svakodnevnom poslovanju. Tu spadaju elektronska trgovina, elektronsko poslovanje i bankarstvo, elektronska uprava, zaštita potrošača, onlajn informacione usluge, onlajn validacija, telekomunikacione usluge, informacije o proizvodima i robi, onlajn edukacija, onlajn trgovina, interaktivni marketing, advertajzing…

Članovi NVO Eneka smatraju da će popularizacija elektronskih komunikacija povećati efikasnost rada i omogućiti ekonomski rast, što će uticati na veću zaposlenost i podizanje kvaliteta života svih građana Srbije.

Projekat će biti realizovan u okviru programa „Podrške organizaciji konferencija i drugih događaja koji doprinose popularizaciji elektronskih komunikacija i informacionog društva“ Uprave za digitalnu agendu  Ministartsva kulture, informacija i informacionog društva.

 

(kraj)

Podeli: