Od 150 do 400 bespovratnih hiljada mladim privrednicima za bolju budućnost dece

Od 150 do 400 bespovratnih hiljada mladim privrednicima za bolju budućnost dece
Podeli:

Ukupno 61 Leskovčanin dobio je danas bespovratna sredstva u iznosu od 150 do 400 hiljada dinara za započinjanje biznisa/unapređenje poslovanja mladim bračnim parovima, mladim majkama i ženama (starosti 18 do 35 godina) u okviru projekta „Radimo za bolju budućnost dece“.

Na konkurs je stiglo ukupno 78 prijava od kojih je 71 bila validna. Kandidati su prošli program obuke i nakon dobijanja potvrde o završenoj obuci,, njih 61 je dostavilo svoje biznis planove.

“Leskovac teži da bude grad mladih. Uz poštovanje i uvažavanje starijih i iskusnijih želimo da doprinesemo da privrednom klimom dominira mladi duh, da se svi nezaposleni zaposle, da našim ulicama dominiraju mladi bračni parovi, mladi roditelji i mnogo dece. Pratimo i pomno se pripremamo za konkurse koje naša ministarstva raspisuju. Na taj način smo došli i do sredstava koja danas dodeljujemo i za koje se nadam da će u velikoj meri pomoći sugrađanima koji su danas sa nama. O značaju podrške će neko od njih govoriti kasnije”, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

PROČITAJ VIŠE:


Vlasotince rukovodi projektom „Radimo za bolju budućnost dece


Pet miliona dinara za podsticaj zapošljavanja i rađanja dece


On je podsetio da je Leskovac pored ovih  grantova dobio i sredstva za adaptaciju jednog od najstarijih vrtića u gradu, vrtića Bambi i za izgradnju Avantura parka u ukupnom iznosu od 14 miliona dinara.

Radimo za bolju budućnost dece partnerski je projekat grada Leskovca i opština Vlasotince, Lebane i Medveđa finansiran od strane Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i socijalnu politiku ministarke Slavice Đukić Dejanović.


Podeli:
 1. Subvencionisite SRBE k’o sto subvencionisete kineze korejance nemce talijane i ostale koji nisu Srbi ….Koliko je strancima dato na subvencije i to da objavite i time da se pohvalite pa da vidimo sta smo mi Srbi u nasu drzavu !
  Procentualno ne verujem ni da smo 1% ,jedva cekam izbori !

  8
  2
 2. Svaka pomoc mladima mnogo znaci kada se odluce da zapocnu neki biznis, pa tako i ova.

  1
  4
 3. Dali mozete da objavite imena osobe koje su dobile da svi mogu da procitaju ! Vise nista ne verujem!

Comments are closed.