Odbojkaši dobili predstavništvo, svi očekuju pobedu Srbije večeras u Leskovcu

Odbojkaši dobili predstavništvo, svi očekuju pobedu Srbije večeras u Leskovcu
Podeli:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ugostio je danas u svom kabinetu predsednika Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajića i generalnog sekretara Odbojkaškog saveza Beograda Ivana Kneževića, povodom finalne utakmice Balkanskog kadetskog prvenstva u odbojci koje se večeras po prvi put igra u našem gradu.

Drugi razlog njihove posete je otvaranje Kancelarije međuokružnog odbojkaškog saveza u Leskovcu, koja će biti centar Jablaničkog, Pčinjskog i Topličkog okruga koja se nalazi na Masarikovom trgu, iza Šop-Đokićeve kuće i predstavlja sedište trenerske i sudijske organizacije a u njoj će klubovi iz sva tri okruga moći da obavljaju registracije i licenciranje igrača.

Goran Cvetanović kaže da to samo dokazuje da leskovačka odbojka zauzima sve značajnije mesto u sportu i da je današnji dan veoma značajan za sportsku istoriju Leskovca.

Večeras će se po prvi put u našem gradu odlučivati o šampionu Balkanskog kadetskog prvenstva u odbojci, a zadovoljstvo je još veće što će se boriti naši reprezentativci kojima ću ovom prilikom poželeti mnogo sreće u predstojećoj finalnoj utakmici. Leskovačka lokalna samouprava značajnu pažnju posvećuje sportu, među 108 klubova čiji smo rad finansijski podržali ove godine našli su se i odbojkašku klub „Dubočica“ kao i ženski odbojkaški klub „Leskovac 98“, a za ova dva kluba smo u ovoj godini izdvoji 5 miliona dinara„, rekao je gradonačelnik.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić nije krio zadovoljstvo što su baš na ovaj dan otvorili kancelariju koja je za njih od posebnog značaja.

Naš zajednički plan rada koji smo u poslednjoj godini imali sa odbojkaškim ljudima sa ovog terena bio je da otvorimo kancelariju u kojoj ćemo organizovati sva odbojkaška dešavanja u Srbiji. Nama je mnogo važno otvaranje ove kancelarije jer će tako ceo ovaj deo Srbije dobiti na važnosti a na ovaj način svi klubovi će imati jeftiniju mogućnost da se uključe u takmičenje„, rekao je Gajić i dodao da se nada će se i večeras radovati postignutim rezultatom.

Gradonačelnik Cvetanović se na kraju zahvalio na poseti i na tome što su Leskovac prepoznali kao mesto koje ima potencijala za razvoj odbojke i pozvao sve ljubitelje sporta da večeras u 20 sati dođu i sa tribina podrže naše reprezentativce.

Emilija Mladenović


Podeli:
  1. Da li ste realni? Napisali ste Goran Gajic, covek se zove Zoran. Ne mogu da verujem da ne znate ime jednog od najboljih odbojkaskih trenera Jugoslavije. Sramota!
    0    0

Comments are closed.