Odložen Drum Dum fest

Odložen Drum Dum fest
Podeli:

LESKOVAC – Organizatori leskovačkog Drum Dum festa saopštili su da je ovaj festival, koji je trebalo da bude održan 29. i 30. juna, odložen za avgust mesec.

U saopštenju se kratko navodi da je sve populartniji festival bubnjara odložen „zbog nepredviđenih okolnosti“.

Organizatori su najavljivali ranije  i neka od značajnijih imena s kojima je praktično već dogovoren nastup, kao što je Zafir Hadžimanov i Kerber.

Takođe, obećavali su da se ove godine neće ponoviti nemila scena sa prošlogodišnjeg DDF, kada je policija prekinula koncert zbog prekoračenja termina održavanja.

O tačnom datumu i mestu održavanja kao i o kompletnom programu kažu da će  blagovremeno obavestiti javnost.

Dragan Marinković


Podeli:
Označen sa
 1. Prcko Krckić Krstić 20. juna 2016., 1:07 pm

  eto naprednjaci uništiste i taj festival od čukanje od nas urbani gragjani
  0  0
  • Информиши се прво да не би лупао у празно. За организовање овог фестивала од града је уплаћено пола милиона динара http://gradleskovac.org/images/stories/dokumenta/konkurs/2016/odobreni-projekti-kultura2016.pdf
   одговорност тражи на другом место.
   0   0
   • Tacno, grad podrzava festival sve vreme! I festival ce biti odrzan, ali u avgustu! A odgovornost u vezi cega, to ne razumem. Direktor festivala je doziveo tezak srcani udar i imao jednu a sad je u pripremi i za drugu operaciju, Sve se desilo toliko iznenada da nije moglo da dodje do reorganizacije i najpametnija odluka je bila da se festival pomeri za avgust umesto da se nesto radi na silu i na misice. A programske promene ce mozda doneti i nesto zanimljivije od onog sto je trebalo da bude sada.
    0    0

Comments are closed.