Oni čiste od snega naše trotoare i parkove

Oni čiste od snega naše trotoare i parkove
Podeli:

Radnike Javno komunalnog preduzeća “Komunalac” Leskovac zatekli smo jutros kako od snega čiste staze u centralnom gradskom parku, pošto su prethodno čistili i trotoare u centru.

Nije hladno, kažu, samo malo ruke zebu. Ima, vele, onih koji su bili vredni i očistili trotoare ispred svojih kuća i lokala, ali ih je malo.

Među čistačima snega i jedna žena.

(Kraj)

 


Podeli:

Da ih posaljete u Bobiste da ciste ane samo po grad,mi smo zavejani ko u neka brda da zivimo a ne u prigradsko naselje i civilnuzaciju

A vi u Bobistu verovatno nemate lopate…., pa treba drugi da vam ciste trotoare.

Za ljude kojima plata toliko kasni su jako vredni, neki bi vas smaknuli odavno. Trebalo bi orden da dobiju jer dok se vi grejete kuci oni mrznu na ulici svakog dana, a kad udju da se greju onda greju ruke na pocepanim furunama i grejalicama od pre 20 god u prostorijama gde je temperatura ista kao napolju.

ako im se ne svidja sto kasne plate neka napuste,ima na zavodu jos ko hoce…

Simo, vidi se da si neki veoma emancipicovan. Da ti nije možda direktor komunalca neki bliži rođak?

Somino nije normalno da kasne plate bilo kome. Oni su taj novac zaslužili i njihov je. Zbog takvih kao što si ti smo u kanalu.

Zasto se, u skladu sa Uredbom Vlade RS, ne aktiviraju korisnici socijalne pomoci na rasciscavanju snega?

Zato što je većina korisnika socijalne pomoći u Leskovcu veoma dobro situirana, neki imaju i po nekoliko tezgi na pijacama.