Oni čiste od snega naše trotoare i parkove

Oni čiste od snega naše trotoare i parkove
Podeli:

Radnike Javno komunalnog preduzeća “Komunalac” Leskovac zatekli smo jutros kako od snega čiste staze u centralnom gradskom parku, pošto su prethodno čistili i trotoare u centru.

Nije hladno, kažu, samo malo ruke zebu. Ima, vele, onih koji su bili vredni i očistili trotoare ispred svojih kuća i lokala, ali ih je malo.

Među čistačima snega i jedna žena.

(Kraj)

 


Podeli:
 1. Da ih posaljete u Bobiste da ciste ane samo po grad,mi smo zavejani ko u neka brda da zivimo a ne u prigradsko naselje i civilnuzaciju
  0  0
 2. Za ljude kojima plata toliko kasni su jako vredni, neki bi vas smaknuli odavno. Trebalo bi orden da dobiju jer dok se vi grejete kuci oni mrznu na ulici svakog dana, a kad udju da se greju onda greju ruke na pocepanim furunama i grejalicama od pre 20 god u prostorijama gde je temperatura ista kao napolju.
  0  0
  • ako im se ne svidja sto kasne plate neka napuste,ima na zavodu jos ko hoce…
   0   0
   • Simo, vidi se da si neki veoma emancipicovan. Da ti nije možda direktor komunalca neki bliži rođak?
    0    0
   • Somino nije normalno da kasne plate bilo kome. Oni su taj novac zaslužili i njihov je. Zbog takvih kao što si ti smo u kanalu.
    0    0
 3. Zasto se, u skladu sa Uredbom Vlade RS, ne aktiviraju korisnici socijalne pomoci na rasciscavanju snega?
  0  0
  • Admiral Kuznjecov 11. januara 2017., 12:05 pm

   Zato što je većina korisnika socijalne pomoći u Leskovcu veoma dobro situirana, neki imaju i po nekoliko tezgi na pijacama.
   0   0

Comments are closed.