Opozicija: Partijski obračuni u Nišu liče na mafijaške

Opozicija: Partijski obračuni u Nišu liče na mafijaške
Podeli:

Ova opozicioan stranka ocenila je da dva uzastopna paljenja automobila niških funkcionera imaju veze sa unutarparstijskim razmiricima vladajuće SNS u Nišu, uz ocenu da takvi obračuni liče na mafijaške.

Nakon drugog paljenja automobila gradskih funkcionera SNS povezanih sa nedavno okončanim izborom direktora niških Javnih komunalnih preduzeća, jasno je da se brutalan unutarstranački obračun u redovima vladajuće stranke prelio na niške ulice. Budući da nasilje zaraćenih frakcija SNS na ulicama Niša poprima razmere pravog mafijaškog obračuna, Narodna stranka u Nišu zahteva od Načelnika niške policije da se obrati javnosti i odgovori na pitanja koja zanimaju sve građane Niša”, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Ova opoziciona stranka smatra, naime, da Nišlije zanima: “Šta se čini na rešavanju ovog slučaja i da li postoje osumnjičeni i privedeni zbog ovih činova besprizornog nasilja?”.

Narodna stranka, ali i Demokratska stranka u gradu na Nišavi osuđuju vandalstvo na ulici i traže da se krivci što pre pronađu.

DS predlaže hitno sazivanje sednice Skupštine Niša.

Na osnovu člana 72. Poslovnika o radu Skupštine grada Niša, zahtevamo da predsednik Skupštine Grada hitno sazove sednicu Skupštine Grada, na kojoj bi se raspravljalo o načinima sprečavanja ugrožavanja bezbednosti ljudi i imovine u Nišu kao i  o odgovornosti za ovakvo stanje, kao da i sednici prisustvuju predstavnici MUP-a Srbije, PU u Nišu, koji bi pružili adekvatne informacije“, predlažu niške demokrate.

(Kraj)

 

 


Podeli:
  1. Obracuni u okviru SNS Nis, kao mafijaski obracuni, na srecu zasad bez ljudskih zrtava. Zasto je tako? Zato sto je SNS sastavljen od parijskih preletaca, ljudima sumnjivog morala, sa sumnjivim fakultetskim diplomama, cak sta vise ima nekih koji se predstavljaju kao masteri, magistri, doktoranti. Medju njima se upetljali neki sa visim skolama. Sve lideri i lidercici. Strucnost, do nivoa potpisa nije potrebna jer se plate uzimaju na bankomatu, potrebno je znati nekoliko brojeva. Potrebno je usput malo deliti komplimente Vucicu, malo vise posecivati stranacke prostorije i sam odredjujes nivo svojih zasluga za partiju. Kad te oni dugi, koji smatraju da su bolji od tebe sutnu, nastaje to sto sada imamo u Nisu. E kad Vucic jednog dana izgubi (izgubio je i Milosevic) bice bezanja i trazenja novih partija. Upravo tada pocinje najveca kritika lika i dela AV. Mozda ce nesto primiriti situaciju ako Toma Diploma osnuje stranku i ako prestane utapanje SPS u SNS. Ovako bice jos paljevina.

Comments are closed.