Opozicija traži odgovornost za smrzavanje oca i sina i neočišćene puteve

Opozicija traži odgovornost za smrzavanje oca i sina i neočišćene puteve
Podeli:

Opozicioni odbornici SNS-a i Jedinstvene Srbije u Gadžinom Hanu, njih 11, podneli su danas  Zahtev za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta po hitnom postupku zbog, kako navode, nedopustivih stvari koje su se dešavale u ugroženim područjima.

Oni zahtevaju od vladajuće većine (SPS, DS i Zajedno za Srbiju)  analizu trenutnog stanja u zabačenim podplaninskim mestima.

Imajući u vidu da su se u proteklim danima dešavale nedopustive stvari u smislu nemogućnosti pružanja zdravstvene zaštite bolesnim i starim licima, ostajanje bez hrane socijalno ugroženih, prekid u snabdevanju strujom i vodom, pa nažalost i ljudskih žrtava, a da sve navedeno nije manifestovalo uvođenje vanredne situacije na teritoriji opštine„, navodi se u njihovom zahtevu.

Oni zahtevaju odgovornost za sve propuste od nadležnih organa ali i pojedinaca iz vrha vlasti.

Očekujemo da lokalni parlament postupi po zakonu o lokajnoj samoupravi i statutu Opštine Gadžin Han i sazove sednicu u najkracem mogucem roku„, kaže nam odbornik Damir Stojanović.

Podsetimo, u Dugoj poljani su se juče smrzli na smrt otac i sin, a Štab za vanredne situacije iz Gadžinog Hana uveo je dvadesetčetvoročasovna dežurstva, kazao je za Jugmediu predsednik ove opštine Saša Đorđević.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Sta radi opozicija dok ljudi pate? 11. januara 2017., 3:36 pm

  Sto niste vi pomogli?
  0  0
  • Pa sigurno zato što nismo na čelu JP, na primer?

   Ili zato što ne upravljamo resursima od javnog interesa? Mhm, šta misliš?
   0   0
 2. A mi u Leskovac koje da radimo zbog identične situacije? Da kupujemo motorne sanke, ili da upalimo kandilo?(naravno kome je pretekao zejtin).
  0  0
  • Pa vi rodjeni na asvaltu niste navikli na 5cm snega izadjite u planine da vidite kako je ni helihopteri nepomazu
   0   0
 3. čekaj…a čiji je potpresednik u g.hanu..kakva opozicija..on je iz sns
  0  0
 4. Zalosno je sto se i u opstini Gadzin Han zloupotrebljava smrtni slucaj u politicke svrhe. Ovde je Damir Stojanovic prerastao u Marjana Risticevica.
  0  0

Comments are closed.