Opozicija traži odgovornost za smrzavanje oca i sina i neočišćene puteve

Opozicija traži odgovornost za smrzavanje oca i sina i neočišćene puteve
Podeli:

Opozicioni odbornici SNS-a i Jedinstvene Srbije u Gadžinom Hanu, njih 11, podneli su danas  Zahtev za sazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta po hitnom postupku zbog, kako navode, nedopustivih stvari koje su se dešavale u ugroženim područjima.

Oni zahtevaju od vladajuće većine (SPS, DS i Zajedno za Srbiju)  analizu trenutnog stanja u zabačenim podplaninskim mestima.

Imajući u vidu da su se u proteklim danima dešavale nedopustive stvari u smislu nemogućnosti pružanja zdravstvene zaštite bolesnim i starim licima, ostajanje bez hrane socijalno ugroženih, prekid u snabdevanju strujom i vodom, pa nažalost i ljudskih žrtava, a da sve navedeno nije manifestovalo uvođenje vanredne situacije na teritoriji opštine„, navodi se u njihovom zahtevu.

Oni zahtevaju odgovornost za sve propuste od nadležnih organa ali i pojedinaca iz vrha vlasti.

Očekujemo da lokalni parlament postupi po zakonu o lokajnoj samoupravi i statutu Opštine Gadžin Han i sazove sednicu u najkracem mogucem roku„, kaže nam odbornik Damir Stojanović.

Podsetimo, u Dugoj poljani su se juče smrzli na smrt otac i sin, a Štab za vanredne situacije iz Gadžinog Hana uveo je dvadesetčetvoročasovna dežurstva, kazao je za Jugmediu predsednik ove opštine Saša Đorđević.

Dragan Marinković


Podeli:
Sta radi opozicija dok ljudi pate?

Sto niste vi pomogli?

Pa sigurno zato što nismo na čelu JP, na primer?

Ili zato što ne upravljamo resursima od javnog interesa? Mhm, šta misliš?

A mi u Leskovac koje da radimo zbog identične situacije? Da kupujemo motorne sanke, ili da upalimo kandilo?(naravno kome je pretekao zejtin).

Pa vi rodjeni na asvaltu niste navikli na 5cm snega izadjite u planine da vidite kako je ni helihopteri nepomazu

čekaj…a čiji je potpresednik u g.hanu..kakva opozicija..on je iz sns

Podpredsednik je iz DSS, Sa crvenom maramom i petokrakom načelu …

Zalosno je sto se i u opstini Gadzin Han zloupotrebljava smrtni slucaj u politicke svrhe. Ovde je Damir Stojanovic prerastao u Marjana Risticevica.