OPREZ Policija traga za još jednom prevarantkinjom

OPREZ Policija traga za još jednom prevarantkinjom
Podeli:

Dvadesetšestogodišnja S.M. iz okoline Loznice uhapšena je danas u Nišu, zbog sumnje da je sa još jednom osobom prevarila i opljačkala tri građanke Niša.

Sumnja se da je S.M. sa još jednom osobom, za kojom policija traga od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine, od oštećenih tražila pomoć za lečenje bolesne dece, a potom su nudile da im skinu magiju sa nakita i novca uz pomoć ikone Svete Petke.

Kada bi im oštećene dale novac i nakit, jedna od njih bi navodno skidala magiju i predmete umotavala u krpu ili peškir, a potom ostavljala na najviše mesto u kući govorivši ženama da treba da ih uzmu za sedam dana.

Osumnjičene su od prevarenih žena tražile da ih isprate do ulaznih vrata stana kako bi dobile na vremenu da ne shvate odmah da su prevarene.

Po nalogu tužioca osmunjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Osnovom javnom tužilaštvu u Nišu.

Policija poziva građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način i prepoznaju osobu sa fotografije  da se jave u Policijsku upravu u Nišu na telefone 018/503-235 ili na 018/503-173.

(kraj)


Podeli:
  1. Pa, ko ovoj spodobi može da da bilo šta??

Comments are closed.