Otišli na kampovanje, porodice prijavile nestanak

Otišli na kampovanje, porodice prijavile nestanak
Podeli:

Leskovački vatrogasci utrošli su danas vreme i napor da dođu do sela Ruplje tragajući za trojicom mladića, čije je navodni nestanak prijavljen Štabu za vanredne situacije Leskovac.

Ispostavilo se da je prijava neosnovana. Kada su vatrogasci stigli na na odredište, zatekli su mlade momke u dobrom raspoloženju, koji su se začudili kada su premrzle vatrogasce ugledali na vratima.

Objasnili su da su došli u vikendicu na kampovanje i vratili vatrogasce“, priča za Jugmediu Dejan Cakić, gradski većnik zadužen za vanredne situacije.

On kaže da razume strah od ledene zime, ali moli da se pre prijavljivanja provere činjenice i da se proceni situacija.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Ponosni građanin 9. januara 2017., 10:07 am

  Nije loš fazon, mora se priznati.
  0  0
  • Ponosni, što je Makkici zabranjeno komentarisanje? Ti si mnogo dosadan, sa Marrijom se baš lepp ismejemo.
   0   0
 2. More nisu samo Marriji zabranili, a baš mi nedostaje, plače mi se jer je bila najlepša komentatorka ikada, nego šef zabranio na svi. Vidite li da ih nema. Disciplina vojnička bato. A ne vi iz ds i kojekave tamo stranke raspojasane mlatite ovde praznu slamu. Niste mi zaniljivi bez moje lepe Marre. Šaljem ti Marro hiljadu poljubaca i osmeha gde god da si :) :) :)
  0  0
 3. Zaljubljeni Šekspir 14. januara 2017., 4:55 pm

  Sržo nisi ti glup koliko se trudiš da ostaviš takav utisak. Samo ne mogu da te provalim dali si iz Marrijine stranke ili nisi
  0  0
  • Srža negda žućo bio
   Pa je to zaboravio
   Oće bude ironičan
   Al ispada komičan
   0   0
   • Kikiriki neostvareni pesnik/ca. Ja sam sve što kažete i žut i crven i plav i beo i komičan i budala, sve mogu da podnesem sem idote, budale, debile, foliranate, prevaranate i t.d i t.d. A oni svuda oko nas. E Marrija je pametno žensko, 100 posto žensko, i muka mi za nju. Pa ako sam glup i komičan baš me briga
    0    0

Comments are closed.