INTERVJU SA DIREKTOROM TURISTIČKE ORGANIZACIJE LESKOVAC

OTKRIVAMO šta vas čeka u 2018-toj: Čola na Dubočicinom stadionu, Vlatko Stefanovski, drugačija Roštiljijada…

OTKRIVAMO šta vas čeka u 2018-toj: Čola na Dubočicinom stadionu, Vlatko Stefanovski, drugačija Roštiljijada…
Podeli:

Po prvi put nakon 80-ih godina, u julu mesecu naredne godine, na stadionu „Dubočica“, biće održan jedan veliki muzički koncert, koji će, kako najavljuju iz TOL-a, biti pravi spektakl pod otvorenim nebom.

Kako saznajemo, iz vrlo upićenih izvora, reč je o pregovorima koji se vode sa najvećom muškom zvezdom sa ovih prostora – Zdravkom Čolićem

Nedavno održani koncert Željka Joksimovića je dokazao da ima publike u ovom gradu koja želi da vidi takve spektakle, i zato će se u Turističkoj organizaciji  baviti organizovanjem velikih koncerata.

U pregovorima smo za jedan veliki koncert koji će se desiti u Leskovcu, ali  dok se pregovori ne završe ne mogu ništa više da otkrivam. Ono što mogu da kažem je da će se taj koncert desiti na stadionu, i tako nešto ovde nikada nije rađeno, tako da je to za nas veliki izazov. Razgovarao sam sa gradonačelnikom o tome, tražio podršku i on nam je dao zeleno svetlo“, kaž za Jugmediu direktor TOL-a Nebojša Kocić.

Pored ovog koncerta, u godini pred nama, leskovčani  mogu da očekuju brojna druga iznenađenja i dolazak značajnih muzičkih imena.

Želim da najavim i jubilarni koncert grupe „Bubamare“, koji će biti održan u septembru u Narodnom pozorištu. Ta grupa je bila jedna od najpopularnijih na ovim prostorima, tako da sigurno zavređuje naše angažovanje u tom delu, i imam veliku želju da to i obeležimo. Ono što mogu da kažem jeste da će gosti na koncetu biti sigurno Vlatko Stefanovski i Biljana Krstić koja je potvrdila to i koja je, inače, prva pevačica te grupe“, najavljuje Kocić.

U 2018. godini, Turistička organizacija će se osim tradicionalnih manifestacija, koje je i do sada radila, baviti i promocijom i unapređenjem turizma na teritoriji grada i u neposrednom okruženju

U planu je da se ove godine, Roštiljijadi da malo drugačiji izgled uvođenjem novina, u smislu promocije leskovačkih ugostitelja i uvođenje jednorednih štandova ka reci.

Mi ćemo pokušati da što više utičemo da naši vlasnici i ugostitelji restorana imaju svoje štandove jer smatramo da roštiljijada treba da počiva i da promoviše pre svega Leskovac, tako da ćemo mi raditi na tome da privučemo što više naših ugostitelja i da se oni pojave na sledećem festivalu roštilja“, dodaje direktor TOL-a.

Pored roštiljijade, tu je i prepoznatljivi karneval na kome će biti organizovan jedan dobar rok ili pop koncert, kao što je to ranije rađeno.

U okviru svojih programskih aktivnosti turistička organizacija baviće se i oplemenjivanjem kulturne ponude grada, promocijom Spomen parka, Vlasine, organizacijom dečijih festivala i uličnih igara, unapređenju lova i ribolova, ali brojnim drugim aktivnostima.

Mislim da smo realni i da ćemo uspeti da sve to sprovedemo u delo. Uz podršku grada, koju imamo, nadam da ćemo ispuniti sve što smo zamislili“, zaključuje Nebojša Kocić.


Podeli:
 1. Svim gradjanima Grada Leskovca zelim SRECNU NOVU GODINU.
  0  0
 2. bez masnih pevaljki i igracica po standovima jer su odvratne.
  0  0
  • One najmasnije pare zaradjuju kad dodju kod vas u na tezgu… Ce se pobijete ko ce stane u prvi red, zato nemoj ti nama da pricas o kulturi, jer su vecina vas tamo ortodoksne seljacine… Srecna Nova godina…
   0   1
 3. Još samo Marsovci na Širokoj Čaršiji fale… 32.07.
  0  0

Comments are closed.