Otvoren petnaestodnevni Vidovdanski turnir

Otvoren petnaestodnevni Vidovdanski turnir
Podeli:

LEBANE – U Lebanu je otvoren 39. Vidovdanski turnir u malom fudbalu na kome će se narednih petnaestak dana nadmetati 58 ekipa u pet kategorija.

U kategoriji seniora nastupa, čak, 34 ekipa, u kategoriji petlića 6, u kategoriji mlađih pionira 4, osam ekipa takmičiće se u kategoriji pionira veterana i šest u kategoriji veterana.

Ovaj najmasovniji i najstariji turnir u malom fudbalu u Jablaničkom okrugu odvija se na stadionu malih sportova u organizaciji Sportskog savzea opštine Lebane, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Prvoplasirana seniorska ekipa dobiće 100.000 dinara, drugoplasirana 40.000, najboljim veteranima sledi nagrada od 10.000 dinara, dok će ostali pobednici biti nagrađeni peharima, medaljama i diplomama.

Turnir je 28. juna otvorio zamenik predsednika Sportskog savzea opštine Dragan Cvetković, posle čega je odigrana revijalna utakmica između prošlogodišnjeg pobednika FK Caričin grad i FK Radan.

(Kraj) mil


Podeli:
  1. Predhodni komentar posvećujem svom „rođI“, direktoru stare osnovne škole u Lebanu. Vlasti u Lebanu ga smenjuju godinama ne bi li od stare škole napravili bazu za regrutovanje svojih polupismenih istomišljenika. Hoće da smene čoveka koji nema ni ono crno ispod nokata. Hoće da smene čoveka koji se cvojski bori da održi ugled i i renome sistema obrazovanja i vaspitanja u Lebanu.

Comments are closed.