Otvorena i osveštana fontana u Medveđi (VIDEO)

Otvorena i osveštana fontana u Medveđi (VIDEO)
Podeli:

Cenralni gradski trg od danas krasi nova fontana, koja je posebno noću, ukras zbog preliva i preplilatanja boja i nijansi, a koja je danas osveštana i svečano puštena u rad.

Ova investicija od 7,2 miliona dinara, završena je nedavno, a danas su crvenu traku, povodm Dana opštine, presekli predsednik ove višenacionalne lokalne samouprave Nebojša Arsić i lider Koordinacionig tela za jug Srbije Zoran Stanković, u prisustvu građana i brojnih zvanica.

Čin osveštenja obavio je pravoslavni paroh Slobodan Vuković, a svečanosti je prisustvovao i imam Eljham Hasani. Fontana na trgu, između sedišta opštinske uprave i Doma kulture, sagrađena je uz finansijku pomoć Koordinacionig tela.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. dal su realni?
  0  0
 2. Ništa ružnije nisam video u skorije vreme. A uz to i košta.
  0  0
  • Na....m vam se u nju 20. maja 2017., 12:00 pm

   57.000 evra, jura, eura…ima se može se. Dok u bolnice pada malter pacijentima na glavu a okolo sve moguće bakterije i virusi daju se ovolke pare za ovu rugobu i „ugradnju“. Znači će idemo da se potopimo prvo u Tojagino fontanče pa onda u Medveđansko. Ovo li leči šuljevi?
   0   0
 3. Kako bi bilo da se osvešta i kakav noćni klub i(li) kockarnica- biće jeftinije, a možda je i bogougodno…
  0  0
 4. Nova moda SNS, osveštavanje fontana o otvaranje semafora, sramota. Spiskali ste ovoliki novac za fontanu a put vam pun zakrpa. Ma vi ste CIRKUS, vi i popovi- Mora da ste mnogo grešni
  0  0
 5. Znam da milica SPC neće objaviti…ali pošto se finasira i mojim parama trebalo bi…dakle, otvaram toalet papir pa bi red bio da se osvešta..jer na sav ovaj srednjevekovni cirkus u 21. Veku čoveku ostaje samo da se sprda..
  0  0
  • Predrag Azdejković i Saša Janković u petak u 12h otvaraju tvoje ..pe.
   0   0
   • Osveštavanje fontana je dijagnoza..srećan je samo onaj ko je otišao iz ove turbo osveštene zemlje
    0    0
    • Kafe d buks of knjige 23. maja 2017., 7:59 am

     Turbo se nosi u srcu. Ako si turbo man bićeš turbo i u Bečkoj operi, i na koncertu Iggy Popa. Uči još malo pa se javi. Stvarno, ali stvarno nemaš pojma. Samo kukaš.
     0     0
     • Retko se vidi ovako besmislen komentar…jednostavno je bez veze jer nema nikakvog smisla..
      0      0
     • Tolki ti domet 23. maja 2017., 3:46 pm

      Ja tvoje komentare skroz-naskroz razumem. A ti karnex-evropejcu-„intelektualcu“ upravo zato $to ni$ta ne razumeš treba da se punooo punooo obrazuješ. Nije dovoljno samo da dok na pijac probiraš koju ćeš vezicu prazi luk da pazariš da pljuješ na Pink. Eee rode moj, treba mnogo da se mozak odere da bi stupilo na viši nivo. Promišljaj…promišljaj…
      0      0
 6. pepellll, sto me niste zvali???
  0  0
 7. Tuzno i jadno…sta drugo reci….
  0  0
 8. Vojska gurnuta na nivo najobičnijeg obezbedjenja. Poslušnici političara!
  0  0
 9. Kakva je logika da ljudima smeta što je fontana osveštana. Ali oni se rugaju,podcenjavaju,i vređaju na osveštanje .
  0  0
  • Berni, ne manipuliši verskim osećanjima gradjana kojim pokrivaš otimačinu i bacanje para. Malo ko bi imao nešto ptotiv osveštavanja fabrike, ali otvaranje fotnane od 60.000 evra uz ovoliku pompu ne može da ne iritira.
   0   0
  • Berni, neki od nas trojicu kradé. Ti, ja ili država?
   0   0
  • Ne smeta meni osveštavanje. Smeta mi kad me neko zajebava.
   0   0

Comments are closed.