OVERLOAD Rok fešta počinje danas (PROGRAM)

OVERLOAD Rok fešta počinje danas (PROGRAM)
Podeli:

Najveći rok festival na jugu Srbije – “Overload”  počinje danas na Sportskom centru “Kunjak” u Vladičinom Hanusa bogatim programom, gde će publika uživati u muzici poznatih zvezda, kao i mnogih lokalnih bendova, biće edukativnih radionica a festival će i ove godine upotpuniti bajkeri.

Festival će započeti radionicom lokalnog  Udruženja za zaštitu životne sredine i gmizavaca “Poskok”u 18 časova , čiji će članovi govoriti o zmijama u našoj zemlji a najhrabriji će moći da se slikaju  sa karpet  pitonom, Đoletom.

Na koncertu u petak nastupiće legendarna “Riblja čorba” a zatim i “Death Saw”- Đorđe David, “Santos Brather Band” iz Bačke Palanke, “Benny Brickmann Band” iz Niša, “Flaying” iz Surdulice, “Jolly Jumper “ iz Vranja i  “Difuzna Refleksija” iz Leskovca  i “Balkan Revival” iz Vlasotinca.

U subotu , od 15 časova je moto skup, zatim će biti održane I bajkerske igre a od 20 časova defile. Uveče je koncert S.A.R.S. , “Ortodoks kelts” , gosti iz Sofije “ Groovy Bone cruser” , lokalni “Košnjak bather band” I dr.  Posetioci će imati mogućnosti da čuje I nešto o studiranju I putovanju u zemljama Evropske unije, podsredtsvom EU Progres-a, koji je ove godine  podržao “Overload”.

Generalni pokrovitelj manifestacije je lokalna samouprava.

(kraj)

 


Podeli: