„Partizanovci“ obradovali braću Kujoviće

„Partizanovci“ obradovali braću Kujoviće
Podeli:

KURŠUMLIJA – Maloletnoj braći Kujović, Stefanu ( 15 ) i njegovom mlađem bratu Svetislavu ( 6 ) koji žive na samoj granici sa Kosovom u kuršumlijskom selu Matarova zamenik predsednika opštine Kuršumlija Dejan Milošević uručio paket sportske opreme koje je poslalo sportsko društvo “ Partizan „.

Posle  pisanja  medija o braći Kujović, koji su ostali sami u kući, jer su im se raboleli roditelji i sestre od tuberkuloze, počela je da im pristiže pomoć. Njihova tužna životna priča dirnula je mnoge, život u nemaštini daleko u brdima na samoj granici sa Kosovom. Korisnici socijalne pomoći, mesečna primanja 11 500 dinara. Javljali se pojedinci da pomognu, zatim Visoka poslovna škola, a firma Simpo Šik iz Kuršumlije im je sredila unutrašnjost kuće. A, u  međuvremenu, majka Snežana se vratila iz bolnice a zatim i otac Milovan. Sestre Jelena i Slađana su i dalje na lečenju.

„Ispred Sportskog društva  Partizana kontaktirao nas je  direktor  Duško Vujošević, koji je je želo da ih obraduje  na ovaj način   i poslao zaista vredan paket, što je deci i dostavljeno. Mali Svetislav nije mogo da poveruje da su svi ti dresovi, trenerke, patike, lopte., samo za njih dvojicu. Isprobavao je uzbuđeno sve redom, i bio u dilemi koji da dres posebno izdvoji, izjavio je Miošević.

(kraj)


Podeli:
  1. Duse male.
    „Partizanu“ svaka cast,jos jednom je pokazao koliko veliko srce ima.

Comments are closed.