Pejčić u Leskovac doneo još jednu poslaničku bronzu iz Moskve

Pejčić u Leskovac doneo još jednu poslaničku bronzu iz Moskve
Podeli:

Leskovački lider Srpske narodne partije Aleksandar Pejčić, na poziv Skupštine Srbije, učestvovao je i ove godine na Međunarodnim sportskim parlamentarnim igrama koje su održane u Moskvi i sa poslanicima Skupštine Srbije osvojio treće mesto u malom fudbalu.

U raznim sportskim disciplinama takmičili su se narodni poslanici iz 12 zemalja

Pejčić je, pored sportskih takmičenja, bio angažovan i učestvovao na mnogobrojnim tribinama i okruglim stolovima u Dumi i Savetu Federacije.

Zajedno sa bivšim svetskim šampionima i olimpijskim pobednicima poput Karpova i Valujeva, ali smo imali prilike da razgovaramo i sa predsednikom Dume i predsednikom Ruskog olimpijskog komiteta“, kaže za Jugmediu Pejčić.

Za njega je, kako ističe, ovogodišnji boravak u Moskvi svojevrsna čast zato što je bio svedok otvaranja novog stadiona Luzniki gde će se održati finale Svetskog šampionata u fudbalu.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Sve mi je jasno, ali jedno nije kako se takmici covek koji nije vise poslanik i koga predstavlja Miki Hermes na slici?

 2. Daleko je sunce od nas!

 3. lokalpatriota 14.11.2017., 21:08

  Bravo, Aleksandre!
  Predstavio si svoj grad na dostojan nacin!

 4. Radničko-poslaničke sportske igre 14.11.2017., 22:56

  To je to. Sad idemo.

 5. On se provodi u Moskvi,dok njegov lider novokomponovani uvezeni lider N.Popovic,,mucenik,,pod ,,rafalnom,,paljbom objasnjava odakle mu,,mukom,,stecene pare.E,blago nama,da nije tih ,,biznispatriotskih mozgova,, Srbija ne bi imala parlamentarno uredjenje,jer ne bi imala partije.Ako ne verujete pogledajte ko su lideri partija i sve ce vam biti jasno.

 6. Goran Pejčić je posle mnogo pokušaja da uđe u SNS, uspeo da nađe svoje mesto u Popovićevoj partiji i ovakvim marketinškim egzibicijama, ne doprinosi svom Leskovcu na bilo koji način.

 7. Malo Evropa,malo majka Rusija…a VLAST na prvom mestu!

 8. Pa on drugo i ne moze da donese :)

Comments are closed.