Pejčić u Sarajevu protiv korupcije

Pejčić u Sarajevu protiv korupcije
Podeli:

LESKOVAC / SARAJEVO – Snažan parlament i nezavisne institucije su kamen temeljac borbe protiv korupcije. Zato je od velike važnosti što je Bosna i Hercegovina otvorila svoj ogranak Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije (GOPAK), poručio je Aleksandar Pejčić, leskovački lider Srpske narodne partije u Sarajevu.

On je, kao član srpskog GOPAK-a istakao da je glavni cilj srpskog ogranka ove organizacije nadzor nad javnim finansijama ali i promocija kulture borbe protiv korupcije kroz seminare, javna slušanja, medijsku promociju i saradnju sa civilnim sektorom.

pejcic-2

Skupština Srbije se, uvođenjem Portala za nadzor nad javnim finansijama putem kojeg poslanici mogu da se povežu sa Ministarstvom finansija, svrstala u prestižnu grupu parlamenata koje na sličan način obavljaju kontrolu državne kase (Slovenija, Brazil, Škotska…). Uskoro će na ovaj način narodni predstavnici moći da kontrolišu i druge važne istitucije u upravljanju novcem građana Srbije„, poručio je Pejčić na ceremoniji svečanog otvaranja GOPAK-a u Sarajevu.

Pejčić je , inače, juče u lokalnom parlamentu bio kritikovan od strane gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića zato što je odabrao da boravi u Sarajevu umesto zasedanja hitne gradske Skupštine, kao deo vladajuće koalicije.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Pejcic je ovih dana pokazao da u Leskovcu postoji jos politicara koji brinu o nasem gradu i republici Srbiji, kao bivsi poslanik imao je najvise nastupa u republickoj skupstini stvar za respekt.

 2. Svaka cast Pejcicu na pravi nacin prezentuje Leskovac i Srbiju.

  • Zapišalko reaguj 11. decembra 2016., 1:15 pm

   Ne verujem da se često dešava na jugmediji da subjekti iz članka kampanjski organizuju svoju porodicu za botovanje i lupanje glasova po potrebi. To još jedino radi jul-evica Srbije. Da li se mogu izrentati Pon. Gradj. i Marrija, profesionalci u svom poslu?

 3. Duguje nam objašnjenje 11. decembra 2016., 9:56 am

  Čekajte, odakle sve to odjednom? Zar nije Pejčić oduvek protiv nvo a sad se odjednom zalaže za saradnju sa “ civilnim sektorom“.

 4. nije vredno komentarisanja 11. decembra 2016., 11:13 am

  Nije vredno komentarisanja.

 5. Bravo Pejčiću vidi se ko misli na svoju zemlju a ko na svoje fotelje.

  • E pogodiga puno misli na svoj dz.. a mali fudbaljel igrao u Sarajevu jel se sreo sa Bakirom Izetbegovicem

  • Mesko misli na svoju fotelju, a Pejčić se sekira za Srbiju.Uskoro u Skupštini SDS izveštava o ovom poluobrazovanom liku i tome koliko se on brine za Srbiju.

 6. Bravo pre nekoliko dana Moskva a sada Sarajevo, samo napornim radom i zalaganjem mozemo da menjamo Leskovac i Srbiju na bolje.
  Svaka cast Pejcicu

 7. Svaka cast ovom coveku dobro prezentuje grad Leskovac i drzavu Srbiju. Pozdrav

 8. Suvišno je bilo šta komentarisati… Svaka čast Pejčiću! Sve pohvale…

 9. Koji parlament predstvalja Pejcic, ispred koje Skupstine putuje, koliko znam vise nije Narodni poslanik… Ja neznam sta ovo sve treba da znaci

 10. Neznam koga ovaj predstavlja, poslanika koji vise nije poslanik ili DSS gde nije vise jer ga je rasturio i urusio ili neki SNP neznam

 11. Izvinite stvarno ciju delagaciju predstavlja, za ciji racun ide, nepredje cenzus i putuje negde i jos ispred Srbije.

 12. Admiral Kuznjecov 12. decembra 2016., 8:56 am

  Ne znam kome je u interesu promocija ovog lika, šta je on uradio za Leskovac i kome on uopšte treba, osim da gridka kašičice u San Marka.

 13. Саркастични 12. decembra 2016., 3:01 pm

  Овај Пејчић како је почео ће се кандидује као Јеремић за генералног секретара Уједињених нација.

Comments are closed.