Peruničić: Sramota što sportska hala Partizan nije završena

Peruničić: Sramota što sportska hala Partizan nije završena
Podeli:

LESKOVAC/VLASOTINCE – Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta Predrag Peruničić ocenio je danas da je sramota što sportska hala “Partizan” u Leskovcu nije završena.

Peruničić je tokom razgovora sa šefom kabineta gradonačelnika Nebojšom Dimitrijevićem istakao da je ministrastvo izmirilo obaveze i  naglasio da lokalna samouprava mora da vodi računa o školskom i profesionalnom sportu, kao i o infrastrukturi.

“Ministarstvo omladine i sporta je sve svoje obaveze izmirilo prema sportskoj dvorani u Leskovcu. Do zadnjeg dinara je je platilo ono što je preuzelo na sebe. Ostalo nije bilo u našoj nadležnosti”, kazao je  Peruničić.

Gradnja te sportske hale započeta je pre nekoliko godina.

Državni sekretar obišao je danas i sportsku halu u Vlasotincu i sa predstavnicima lokalne samouprave razgovarao o razvoju fizičke kulture u ovom, ali i ostalim mestima Srbije.

(Kraj)mil

 

 

 


Podeli:
  1. Da li gospodin Perunicic zna da deca osnovne skole „Svetozar Markovic“ fizicko uce teoretski, da nemaju gde vezbaju gimnastiku koja je vrlo bitna u vreme puberteta kada deca naglo rastu? Sramota je t da taj problem ne moze da se resi zbog lokalnih kabadahija. Direktor skole bi trebalo u najskorije da resi taj problem ili da se skloni da to uradi neko ko to ume i moze.

    • Ceka se procesuiranje ! 14. juna 2013., 5:11 am

      Da li u lokalne kabadahije spada i krimos lociran u otetom hotelu „GROZD“ ili je on nesto vise od toga ?

  2. Tako vam je to kad anonimni sportisti iz perifernih sportova potanu dryavni sekretari. Samo im jos Hale hvale da dignu rukomet.

Comments are closed.