Piroćanci dočekali Novu 2017. godinu uz grupu Kerber

Piroćanci dočekali Novu 2017. godinu uz grupu Kerber
Podeli:

PIROT – Rok grupa „Kerber“ napravila je pravi spektakl na dočeku Nove 2017. godine na centralnom gradskom trgu u Pirotu pred nekoliko hiljada ljudi.

Uprkos veoma hladnom vremenu, Piroćanci su došli na trg da uživaju u nezaboravnim hitovima Galeta i njegovih kolega iz benda „Medena“, „Ratne igre“ i mnogim drugim pesmama koje traju i koje vole sve generacije.

Organizator dočeka Dom kulture za sve je obezbedio tople napitke, čaj i kuvano vino.

U ponoć, po tradiciji, priredjen je vatromet koji je trajao gotovo deset minuta i izazvao ovacije velikog broja Piroćanaca koji su Novu godinu dočekali na trgu u centru grada i došli da uživaju.

Organizator dočeka bio je Dom kulture, a pokrovitelj Gradska uprava Pirot.

Pre nastupa na trgu, gostujući u novogodišnjem programu Regionalne TV Pirot Goran Gale Šepa je rekao da mu je drago što opet nastupaju u tom gradu.

Pirot je u našem komšiluku i ovde se osećamo kao svoj na svome. Kerber je puna srca došao da svira ovde. Kada su nas pozvali da dodjemo i sviramo ovde, veoma brzo smo se dogovorili„, rekao je Šepa.

Z. Panič

slike daniel kop


Podeli:
 1. Promovišete druge gradove i njihovu organizaciju dočeka na trgovima, a našu ste isprozivali, bojkotovali i sve najgore o tome pisali. Razmislite… Briga me za Cakanu, Kerber, Bjelo Dugme, rade ono što znaju za novac, ali… zar je o našem gradu i organizaciji dočeka za naše sugrađane, trebalo ovako.
  0  0
 2. I koliko je pirocanaca gledalo ove prohujale s vihorom?
  0  0
 3. U Babusnici nije bilo doceka kao i uvek.Al zato dovodimo trubace i Ban Gog na vurdijadu.
  Mozda je tako i bolje,jedno pijano,jedno drogirano bilo bi tu dosta posla za nesposobnu policiju,koja ne moze da resi ni one incidente po kafanama.
  0  0

Comments are closed.