Pirotske demokrate zadovoljne statusom kandidata

Pirotske demokrate zadovoljne statusom kandidata
Podeli:

PIROT – Opštinska organizacija Demokratske stranke (DS) izrazila je zadovoljstvo zbog sinoćne  odluke da Srbija dobije status kandidata za člana Evropske unije. Na današnjoj konferenciji za novinare demokrate su podsetile na reči predsednika Srbije i predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića da je politika „I Evropa i Kosovo“,  za koju se stranka proteklih godina zalagala, dala pune rezultate.

’’ Izražavamo očekivanja da  se sada stvaraju povoljniji uslovi za ekonomski oporavak zemlje, pa i za investiciona ulaganja domaćih i stranih firmi u podizanje privrednih objekata i na području pirotske opštine’’, rekaoo je na konferenciji predsednik pirotskog Odbora DS-a i načelnik Pirotskog upravnog okruga Goran Stamenović.

On je dodao da će se za razvojnu politiku, koja će stvoriti uslove za otvaranje novih radnih mesta i povećanje životnog standarda svih kategorija stanovništva, zalagati se i odbornici Demokratske stranke u Skupštini opštini Pirot, koji će biti izabrani na predstojećim lokalnim izborima.

(Kraj)


Podeli:
  1. 5-a kolona! 05.03.2012., 03:46

    OVAJ U SREDINI JE DIVERZANT URS-a.

Comments are closed.