Plastičnim lutkama “rezervisao” parkiralište na kolovozu

Plastičnim lutkama “rezervisao” parkiralište na kolovozu
Podeli:

U Dušanovoj ulici u centru Niša, uvek je umetnost naći slobodno parking mesto, a pogotovo ako očekujete kamion sa robom pa je potrebno još više prostora.

Jedan domišljati trgovac iz Niša, piše Blic, dosetio se kako da na kratko „rezerviše“ parking mesta u ovoj „saobraćajnoj žili kucavici Niša“ – iskoristio je plastične lutke za izlaganje garderobe koje je postavio na asfalt.

Neobični prizor nije ostavio ravnodušnim prolaznike koji su se ili smejali ili iščuđavali, pa je nesvakidašnja fotografija postala hit na društvenim mrežama. Možda ovaj trgovac i uspe da patentira sistem za rezervisanje parkirališta, ako mu sledeći put „pauk“ ne pokupi plastične dame sa označenih parking mesta.

Foto sa tvita:

Dalibor Popović Pop

Podeli:
  1. Domisljati su ti trgovci, nekad su oni iz Robne kuce Beograd u Leskovcu davali oglas za posao;trazi se radnik da vodi lutke na mocanje!!:smeh)):-

    1
    1
  2. Стварно ако ги се примоча, на лутке а даса се упаркира!?

  3. Тићми вика:Фатиле ме лутке!Овеј ли ко полутке!Не би да будем морбидан, ко да су ги исфрљили из хорор филм, Хичкок кад је пролатија кроз Душанову па се упаркираја на фору!?

Comments are closed.