Plivači obećali još mnogo medalja ali i bolje ocene u školi

Plivači obećali još mnogo medalja ali i bolje ocene u školi
Podeli:

Samo prošlog vikenda  plivači „Dubočice“ i „Leskovca“ osovijili su 59 medalja, pa je za njih gradonačelnik Leskovca u Skupštini grada priredio prijem.

Na Plivačkom mitingu u Beogradu i Nišu plivači „Dubočice osvojili su 46, a plivači „Leskovca“ 13 medalja.

Ovo samo potvrđuje da je plivanje u Leskovcu postalo jedan od najpopularnijih sportova, a na bazenima u SRC „Dubočica“ sazreli su i prvi državni reprezentativci. Mi ćemo nastaviti kroz projektno finansiranje da podržavamo ova dva kluba i očekujemo da nam donesete nove medalje“, poručio je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Mlađani Viktor Dimitrijević iz Plivačkog kluba „Leskovac“ obećao je ne samo bolje rezultate na takmičenjima, već i u školskim klupama.

Najviše hvala mojim roditeljima koji su me motivisali i podržali da napravim ovakve rezultate. U to ime obećavam da ćemo ne samo trenirati jače i bolje već da ćemo postići mnogo bolje reuzltate i u školi“, kazao je ovaj višestruki osvajač medalja.

Plivači su gradonačelniku uručili simbolične poklone.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Svaka čast

  2. Najbolji plivacki klub u Leskovcu, odlicni treneri,mlada ekipa koja lepo usmerava decu da bude pravi sportisti i ljudi.

  3. Sve je to lepo,samo sta cete kod Cvetanovica? Zato sto daje nase pare i sluzite mu u izborne svrhe.

  4. Ne osporavajuci ni na koji nacin,Pametnjakovicu,vrednosti,vrline i uspehe dece i nemale zasluge njihovih bliznjih smatram da , recimo, Gradski vecnik za sport moze da uprilici prijem.A veleumnog gradonacelnika treba videti da otvara neki pogon, fabriku i t.sl. Ovako ,izgleda, da se on vise bavi vrticima ,skolskom omladinom i rekreativnim aktivnostima a ne onim sto je prioritet nad prioritetima u ovom siromasnom gradu. Njega i njegove vise zanima markentiski efekat amanje zivotni problemi Leskovcana.

Comments are closed.